Läs den officiella beskrivningen

Om CEL

Vårt uppdrag: Att utveckla och leverera innovativ, transformativ programmering för elever i alla åldrar och alla bakgrunder.

University of New Brunswick har tillhandahållit fortbildningsprogram sedan 1950. UNB inrättade UNB CEL för 2002 för att tillhandahålla fortbildning och yrkesutveckling för vuxna studenter, liksom onlineprogrammering för privatpersoner inom privat och offentliga organisationer, lokalt, nationellt och globalt.

UNB CEL har åtagit sig att erbjuda kvalitativa, relevanta kurser och program, tillsammans med anpassade träningslösningar och tjänster som leder till personlig och organisatorisk tillväxt och utveckling. Genom innovativa partnerskap utvecklar UNB CEL program som bidrar till de asiatiska kanadensas sociala, kulturella och ekonomiska utvecklingsbehov och därutöver.

Våra tjänster omfattar hela spektret, från analys och planering till design och utveckling, till leverans och administration av livslångt lärande möjligheter för fritids-, karriär- och yrkesutbildning, examen och online för krediter.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certificate

University of New Brunswick College of Extended Learning

Certifikatprogrammet för tillämpad beteendeanalys (ABA) kommer att förbereda individer för karriärer som kompetenta assistentbeteendeanalytiker. ... [+]

Praktisk applikation. Realtidsutbildning.

Certifikatprogrammet för tillämpad beteendeanalys (ABA) kommer att förbereda individer för karriärer som kompetenta assistentbeteendeanalytiker.

Under hela programmet kommer studenterna att lära sig grunden för beteendeanalys som hur människor lär sig och lär sig beteende och färdigheter. Studenterna kommer också att få färdigheter i tillämpning av beteendeanalys, som att bestämma varför någon engagerar sig i olämpligt beteende, hur man ställer in en beteendeinterventionsplan och hur man kontinuerligt hanterar beteendeförändringsprogram på etiska sätt.

Studenter kan tillämpa dessa bevisbaserade färdigheter på olika sätt och inställningar, till exempel:... [-]

Kanada Fredericton
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
250 - 1000 timmar
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
University of New Brunswick College of Extended Learning

Detta program är utformat för att ge deltagarna de grundläggande färdigheterna att tillämpa i olika roller och stödsektorer. ... [+]

Nuvarande studier tyder på att upp till 4% av individerna i Kanada har FASD. Ett av de mest kritiska problemen som står inför Canadas interventionssektor är brist på kompetent arbetskraft för att fylla den växande efterfrågan på FAS-diagnos, intervention och stöd. Detta program är utformat för att ge deltagarna de grundläggande färdigheterna att tillämpa i olika roller och stödsektorer.

Observera: Sökande måste ha en tidig barndom, Human Service Counselor eller annan relaterad examen eller examen eller motsvarande kombination av erfarenhet inom ett relaterat område och tillämpad utbildning.

fördelarArbeta med individer som påverkas av FASD på alla åldersnivåerUpprätta och upprätthålla effektiv förståelse och kommunikation med berörda kunder, individer och familjerGe förespråkande och medvetenhet om samhällets resurserDelta i fallplanering, krisintervention, rapportering och dokumentationUndervisa och stödja inlärningsprocessenUtveckling av familjeplaner och deltagarbehandlingsplanerVem ska delta?... [-]
Kanada Fredericton
Öppen antagning
Engelska
Heltid
20 veckor
Internet
Läs mer på svenska

Kurser

University of New Brunswick College of Extended Learning

Den tillämpade beteendeanalysutbildningen för familjer och vårdgivare är lämplig för personer som står inför de dagliga kraven på att hantera beteendemässiga utmaningar h ... [+]

Att höja ett barn med beteendemässiga utmaningar är en lång resa, men hjälp är på väg

Den tillämpade beteendeanalysutbildningen för familjer och vårdgivare är lämplig för personer som står inför de dagliga kraven på att hantera beteendemässiga utmaningar hos individer i olika åldrar, med intellektuella funktionshinder, upplever autismspektrumförluster (ASD) eller allmänna beteendemässiga utmaningar. Alla kurser i detta program är baserade på principerna för tillämpad beteendeanalys (ABA).

Detta introduktionsnivåprogram består av online och förinspelade föreläsningar som gör att du kan arbeta i din egen takt. Online-facilitator är också tillgänglig (via e-post eller konferenssamtal) för att svara på dina frågor, diskutera erfarenheter eller klargöra kursmaterial.... [-]

Kanada Fredericton
Öppen antagning
Engelska
Internet
Läs mer på svenska