Pacific Rim College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Pacific Rim College är en regering (PCTIA) ackrediterad akademisk institution komplementär och integrativ medicin ligger på Vancouver Island i vackra Victoria, British Columbia. Högskolan grundades för att ge utbildning i världsklass, moderna forskningsmöjligheter och främsta kliniska tjänster i en mängd olika medicinska metoder. Mission Pacific Rim College Uppdraget för Pacific Rim College är att tillhandahålla utbildning, tjänster och forskningsmöjligheter i kompletterande och integrativ medicin, sammanslagning av ursprungs och olika system av healing med moderna vetenskapliga uppfattningar och teknik. grundandet filosofi Pacific Rim College grundades i ett försök att integrera läkemedel i världen, och därigenom bevara ursprungs praxis och öka den globala tillgången på hållbar hälso- och sjukvård. Mer än femtio procent av människor från industrialiserade länder använder någon form av kompletterande och alternativ behandling, och i fattiga områden, skulle andelen sannolikt att bli ännu större om behandlingar fanns tillgängliga. Kina utbildar utövare för att möta den ökande efterfrågan och för att leverera värdefulla medicinska kompetens och kunskap runt om i världen. Erkännanden och ackrediteringar Kina är en ackrediterad akademisk institution med den privata Karriär utbildningsinstitutioner Agency (PCTIA) i British Columbia. Kanadensiska studenter är berättigade att ansöka om Kanada Government Studielån. Akademiska program inom Kina är erkända av olika styrande organ och sammanslutningar, däribland CTCMA för akupunktur och orientalisk medicin program, American Herbalist Guild för Diploma of Phytotherapy och National Association of Nutrition Professionals för Diploma of Holistic Nutrition.

Denna skola erbjuder program i:
  • English (Canada)

Se Health Kurser » Se Health Diplom » Se Health Certificates » Se Health M.D. »

Program

Skolan erbjuder också:

Certificate

Community herbalist certifikat

Campusstudier Heltid Deltid 4 månader September 2019 Kanada Victoria + 1 fler

Community Herbalist Programmet är ett unikt 4-månaders program som introducerar eleverna till den fantastiska världen av växter och deras medicinska användningar enligt olika kulturer.

[+]

Community Herbalist certifikat

Gemenskapen Herbalist programmet är ett unikt 4-månadersprogram som introducerar studenterna till den otroliga värld av växter och deras medicinska användningar enligt olika kulturer. Detta program utforskar historien av växtbaserade behandlingar och hur man identifierar och odla örter, använda vegetabiliska livsmedel för att bibehålla hälsan, och göra och tillämpa naturläkemedel för att återställa hälsa.

Akademiker i detta program kan använda kunskaper och erfarenheter som gjorts för att upprätta en samhällsbaserad naturläkemedel klinik för att hjälpa familj och vänner, arbete inom hälso- och friskvård detaljhandelssektorn, växa och behålla växtbaserade trädgårdar, skapa naturmedel eller immatrikulera i Diploma of Fytoterapi program på Kina.... [-]


Holistiskt doula certifikat

Campusstudier Heltid 14 veckor September 2019 Kanada Victoria

Den holistiska Doula-certifikatet är ett 13,5 veckors 270-timmarsprogram som förbereder eleverna att arbeta som både Doulas och Postpartum Doulas. Det är den mest omfattande Doula program som erbjuds i Nordamerika.

[+]

Holistiskt Doula certifikat

Den holistiska Doula-certifikatet är ett 13,5 veckors 270-timmarsprogram som förbereder eleverna att arbeta som både Doulas och Postpartum Doulas. Det är den mest omfattande Doula program som erbjuds i Nordamerika.

Utbildningen som tillhandahålls inom Holistic Doula Certificate Programmet bygger på komplementära och integrerade metoder, som överbryggar Western Medicine med holistiska terapier. Programmet ger en stark utbildning och praktisk grund i många terapeutiska förhållningssätt, därigenom skapa kompetent och självsäker Doulas när man arbetar med arbetande mödrar och bygger sina metoder. Ingen enskild terapeutisk metod eller disciplin lärde är tänkt att vara heltäckande och leda till studenter blir utövare i det aktuella området. Istället lägger varje komponent till Doula kompetens och därmed värderar den arbetande mamman och hennes familj. Genom att få en omfattande utbildning inom en rad olika discipliner, kommer utexaminerade att vara redo att ändra nuvarande standarder för vad det innebär att vara en Doula i Nordamerika. Alla studenter är berättigade att delta i Doula Mentorskap när de har slutfört alla klassrum krav på intyg program.... [-]


Holistiskt näringsintyg

Campusstudier Deltid 4 månader September 2019 Kanada Victoria

Den Holistic Nutrition Certificate Program (HNCP) är en unik 4-månadersprogram som introducerar studenterna till hela matnutrition och medicinskt bruk av livsmedel i enlighet med olika kulturer. [+]

Den Holistic Nutrition Certificate Program (HNCP) är en unik 4-månadersprogram som introducerar studenterna till hela matnutrition och medicinskt bruk av livsmedel i enlighet med olika kulturer.

Akademiker i detta program kan använda kunskap och erfarenhet för att verka för sund och mer hållbara livsmedelsval. De kan arbeta inom hälso- och friskvård detaljhandelssektorn, växa och behålla städer och på landsbygden trädgårdar bistå familj och vänner att göra hälsosamma val av mat, eller immatrikulera i Diploma of Holistic Nutrition program på Kina.

Studieval

Den Holistic Nutrition Certificate Program erbjuds två gånger per år, med program som börjar i januari och september. Klasserna är schemalagda på torsdag och fredag ​​kväll och lördag och söndag dagar.... [-]


Diplom

Diplom av fytoterapi

Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2019 Kanada Victoria + 1 fler

Diploma of Phytotherapy är ett 3-årigt (6-termin) program som utforskar medicinskt bruk av nordamerikanska och europeiska örter. Studenter studerar både traditionell kunskap om örtmedicin - det som går igenom olika världstraditioner genom åren - och dagens vetenskapliga kunskaper.

[+]

Diplom av fytoterapi

Diploma of Phytotherapy är ett 3-årigt (6-termin) program som utforskar medicinskt bruk av nordamerikanska och europeiska örter. Studenter läser både traditionell kunskap om örtmedicin - det som förs ned genom olika världs traditioner genom tiderna - och moderna, vetenskapligt baserad kunskap. Detta är den mest omfattande program i västra örtmedicin finns i antingen Kanada eller USA, består av både teoretiska och praktiska kurser, genomförande fördelar praktisk studie av växter.

Utexaminerade av Diploma of Phytotherapy är berättigade att ansöka om medlemskap i det brittiska College of Utövare av Phytotherapy, som är en av världens ledande professionella växtbaserade utövare register. Akademiker är också berättigade till medlemskap i den kanadensiska Medicinalväxter Association of BC (CHA BC), den amerikanska Herbalists Guild (AHG), Ontario Herbalist Association (OHA), och den moderna och traditionella Herbalists Guild of BC.... [-]


Diplom av holistisk näringslära

Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2019 Kanada Victoria + 1 fler

Diploma of Holistic Nutrition är ett 3-årigt (6-termin) program som utforskar användningen av mat för att bibehålla hälsan och för att behandla sjukdomar. Detta, det mest omfattande on-site-programmet för holistisk näring i Kanada, består av både teoretiska och praktiska kurser och inkluderar matlagning och klinisk kurs.

[+]

Diplom av holistisk näring

Diploma of Holistic Nutrition är ett 3-årigt (6-termin) program som utforskar användningen av mat för att bibehålla hälsan och för att behandla sjukdomar. Detta är den mest omfattande programmet på plats av holistisk näring i Kanada, består av både teoretiska och praktiska kurser och inkluderar matlagning och klinisk kurser. Detta program är erkänd av National Association of Nutrition Professionals (NANP) och är en NANP-rekommenderas utbildningsprogram.

Efter att ha nått för första gången en punkt i människans existens, där fler människor är överviktiga än är hungriga, där våra barns medellivslängd är mindre än vår, och där föda och inhemsk kunskap försvinnande snabbare än vad vi kan bevara dem, vilket ökar närings kunskap om både lokala och globala skalor är av avgörande betydelse. Diploma of Holistic Nutrition utbildar studenter att främja människors hälsa och miljön genom utbyte av närings kunskap.... [-]


Examensbevis för akupunktur

Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Kanada Victoria

Diplomet av akupunktur är ett 3-årigt (6-termin) program som djupt utforskar teoretiska och kliniska begrepp akupunktur och orientalisk medicin.

[+]

Diploma of akupunktur

Diplomet av akupunktur är ett 3-årigt (6-termin) program som djupt utforskar teoretiska och kliniska begrepp akupunktur och orientalisk medicin. Eleverna lär sig grundläggande filosofier, diagnostiska principer och terapeutiska tekniker i denna gamla och kraftfullt system för medicin, och införliva dem med biomedicinsk vetenskap och andra helande filosofier. Detta 2145-timmarsprogram uppfyller läroplanskrav för CTCMA av BC.

Studieval

Institutionen för akupunktur och orientalisk medicin erbjuder året-runt utbildningsmöjligheter med en akademisk kalender baserat på 3 terminer per år. Nya elever kan anmäla sig varje januari, maj och september och studenterna kan antingen välja att genomföra årliga studier eller att ta en termin eller mer efter eget gottfinnande. Genom att välja sin kurs ladda varje termin, kan eleverna fylla varje termin på deltid eller heltid.... [-]


Examensbevis för akupunktur och orientalisk medicin

Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2019 Kanada Victoria + 1 fler

Diploma av akupunktur och orientalisk medicin är ett 4-årigt (8 terminer) program som djupt utforskar teoretiska och kliniska begrepp akupunktur och orientalisk medicin [+]

Diploma of akupunktur och orientalisk medicin

Diploma av akupunktur och orientalisk medicin är ett 4-årigt (8 terminer) program som djupt utforskar teoretiska och kliniska begrepp akupunktur och orientalisk medicin. Akupunktur och orientalisk medicin innebär discipliner såsom akupunktur, örtmedicin, kinesisk massage, kost terapi och terapeutiska övningar. Eleverna lär sig grundläggande filosofier, diagnostiska principer och terapeutiska tekniker i denna gamla och kraftfullt system för medicin, och införliva dem med biomedicinsk vetenskap och andra helande filosofier. Denna 2925-timmars program uppfyller läroplanen krav CTCMA BC.

Studieval

Institutionen för akupunktur och orientalisk medicin erbjuder året-runt utbildningsmöjligheter med en akademisk kalender baserat på 3 terminer per år. Nya elever kan anmäla sig varje januari, maj och september och studenterna kan antingen välja att genomföra årliga studier eller att ta en termin eller mer efter eget gottfinnande. Genom att välja sin kurs ladda varje termin, kan eleverna fylla varje termin på deltid eller heltid.... [-]


Kurser

Naturlig hälsointyg

Campusstudier Heltid Deltid 2 år September 2019 Kanada Victoria + 1 fler

Natural Health Program är en 2-årig (4-termin) program som ger studenterna en överblick över många fysiska hälsa discipliner. Den NHP kan läsas som fristående certifikat [+]

Natural Health Certificate

Natural Health Program är en 2-årig (4-termin) program som ger studenterna en överblick över många fysiska hälsa discipliner. Den NHP kan läsas som fristående certifikat program eller kan vara en post-program till en annan skola eller program på Kina. Studenter måste lyckas med varje av följande kurser för att uppgradera. Valbara krav kan uppfyllas genom avslutad någon läroplan kurs som erbjuds i School of Phytotherapy, Institutionen för akupunktur och orientalisk medicin och School of Holistic Nutrition. Vissa kurser Fortbildning kan också räknas som valbara poäng.

Både deltids- och heltidsstudier alternativ är tillgängliga för studenter.... [-]


M.D.

Doktorsexamen av traditionell kinesisk medicin

Campusstudier Heltid Deltid 10 terminer September 2019 Kanada Victoria + 1 fler

Doktorn i traditionell kinesisk medicin är 10-termin program som djupt utforskar områden av traditionell kinesisk medicin, såsom psykologi, onkologi, gerontologi, akupunktur detox, forskning och de klassiska texter som först registrerats principerna i denna kraftfulla och antika systemet för medicin.

[+]

Läkare i traditionell kinesisk medicin

Doktorn i traditionell kinesisk medicin är 10-termin program som djupt utforskar områden av traditionell kinesisk medicin, såsom psykologi, onkologi, gerontologi, akupunktur detox, forskning och de klassiska texter som först registrerats principerna i denna kraftfulla och antika systemet för medicin.

Nya studenter kan ansöka direkt till detta program eller kan ta det som ett 1-årigt forskarutbildning efter avslutad examen för akupunktur och orientalisk medicin eller ett 2-årigt forskarutbildning efter avslutad examen för akupunktur. Läroplanen är densamma om studenterna direkt tillämpar programmet eller matar ut från ovan nämnda program.... [-]


Videoklipp