Läs den officiella beskrivningen

Om Gateway College

Gateway College kan stolt ange att det har utbildats tusentals studenter för att vara en hälsovårdsassistent sedan 1986. Gateway College studenter jobbar som värdefulla medlemmar i vården i privata och offentliga sjukhus, långtidsvård, komplex vård, assisterat boende, självständigt boende, specialvård, palliativ vård och hemstödsbyråer.

Vi är belägna i centrum av vackra Vancouver, British Columbia i Kanada, vilket ger enkel åtkomst till lokala bekvämligheter och stadstransporter, till exempel Skytrain och huvudbusslinjer.

Våra klassrum ger eleverna en inspirerande och engagerande studiemiljö. Våra högt kvalificerade personal och instruktörer stöder alla studenter och är engagerade i varje elevs framgång. Fullt utrustade moderna laboratorier säkerställer att Gateway College studenter kan lära sig aktuell kunskap och färdigheter i en praktisk och bekväm miljö.

Vi är stolta medlemmar av:

 • PTIB: Private Training Institutions Branch
  • "Utnämnd BC Private Training Institutions Branch
 • BC EQA: British Columbia Education Quality Assurance
 • NACC: National Association of Career Colleges
 • BBB: Better Business Bureau
 • BCCCA: British Columbia Career Colleges Association
115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Mission och Vision

Uppdragsbeskrivning

" Gateway College uppgift att erbjuda potentiella och nuvarande vårdpersonal en högkvalitativ utbildning. Vi förpliktar oss till kontinuerlig tillväxt inom hälsovårdsområdet och bildandet av utbildningspartnerskap för att möta och överträffa branschstandarderna. "

Syn

Gateway College kommer att erkännas som en topprankad karriärträningskollegium i Kanada.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Varför Gateway College ?

 • Sjukvårds specialiserad institution. Gateway College har utbildat tusentals vårdassistent genom vår specialiserade utbildning av högkvalitativ hälso- och sjukvård sedan 1986.
 • Industriella professionella instruktörer. Lär dig av en av de bästa. Alla våra instruktörer är sjuksköterskor licensierade med CRNBC, CRPNBC eller CLPNBC med många års yrkeserfarenhet erfarenhet. Deras passion och engagemang för utbildning är att främja nästa generation av frontlinjen vårdpersonal att bli enastående professionella. Deras positiva och mjuka tillvägagångssätt gör dem lättillgängliga för frågor och ytterligare stöd. Högkvalitativa utbildningsstuderande får fullt ut förbereda dem för att möta och överträffa den nuvarande industrins standarder.
 • Individuell uppmärksamhet. Vi förstår att inte alla elever är lika. Vi håller vår klassstorlek mindre och övervakar varje elevs framsteg för individualiserad uppmärksamhet, ger lämplig vägledning och support så att de passar bäst i sina inlärningsbehov och hjälper våra studenter att nå sin fulla inlärningspotential.
 • Livslångt anställningsstöd. Vi tillhandahåller CV / brevbrevskrivning, regelbundna uppdateringar av arbetsmöjlighetslista och karriärmässa för att träffa potentiella arbetsgivare från olika organisationer inom området uteslutande för våra studenter och nuvarande studenter. Det innebär att så länge studenterna registrerar sig och uppträder för mässan, är de garanterade att träffa anställningschefer och / eller arbetsgivare i person. Vanligtvis arrangerar vi varje gång 10-15 organisationer, som deltar i vår arbetsmässa för att rekrytera våra exceptionellt välutbildade studenter och studenter.
 • Prisvärd! Betala så lite som $ 395 per månad för att starta Pathway mot din drömkarriär inom sjukvården, eller ansök om BC-studentlån.
 • Flexibla scheman! Vi erbjuder heltid, deltid och online-alternativ med frekventa intag. Vänta inte på några månader eller år för att bara gå med i ett program. Med oss arbetar du redan i fältet medan andra fortfarande är på väntelista.
 • Bekväm! Studera när som helst och var som helst med internetåtkomst genom att välja vår distansutbildning.
 • Hög referenshastighet! Tusentals av våra glada kandidater har rekommenderat våra program till sina vänner och familjemedlemmar att dela sin framgång.
 • Snabbspår! Studenter kan få ett examensbevis erkänt av registret på bara 24 veckor genom vår vårdassistent - Accelerated program.115589_pexels-photo-1282308.jpeg
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Gateway College

Detta 45-veckors forskarutbildning i omvårdnadsprogrammet är utformat för att förbereda internationellt utbildade sjuksköterskor (IEN) för att anpassa sig till kanadensis ... [+]

Programöversikt

Detta 45-veckors forskarutbildning i omvårdnadsprogrammet är utformat för att förbereda internationellt utbildade sjuksköterskor (IEN) för att anpassa sig till kanadensisk vårdinrättning som kombinerar teori och färdigheter baserad på behörighet på grundnivå för registrerade sjuksköterskor (RN), licensierade praktiska sjuksköterskor (RNs) LPNs), praktiken och etiska koden. Dessutom kommer det att hjälpa eleverna att fördjupa de kunskaper, färdigheter och attityd som är nödvändiga för att fungera effektivt som sjukvårdsassistenter (HCA), LPN och / eller RN samt utveckla kritiska tänkande färdigheter och förvärva kunskaper om att bli en kulturellt kompetent sjuksköterska medan tillhandahålla vård. Det kommer också att förbereda IEN för kanadensisk engelsk språkbenäkningsbedömning för sjuksköterskor (CELBAN), ytterligare bedömning, nationell rådslicenskontroll för registrerade sjuksköterskor (NCLEX-RN) och kanadensiska praktiska sjuksköterskans registreringsexamen (CPNRE).... [-]

Kanada Vancouver
Januari 2020
Engelska
Heltid
45 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Gateway College

Detta program är utformat för att förbättra kunskapen och skickligheten hos elever som arbetar med äldre vuxna för att effektivt tillgodose behoven hos den åldrande befol ... [+]

Programöversikt

Detta program är utformat för att förbättra kunskapen och skickligheten hos elever som arbetar med äldre vuxna för att effektivt tillgodose behoven hos den åldrande befolkningen. Detta program kommer att fokusera på att få en större förståelse för de äldre vuxnas fysiska, sociala, kognitiva och andliga behov och de utmaningar som vår åldrande befolkning står inför. Våra dedikerade och erfarna instruktörer kommer att ge kvalitativ utbildning med praktisk träning för att förbereda studenterna för den verkliga världen. Studenterna kommer att öva sina tekniker i laboratorier utrustade med ledda mannequiner, sjukhusbäddar, medicinsk utrustning och armaturer. Dessutom ska eleverna delta i en utsedd anläggning eller ett sjukhus och interagera med patienter under hela praktikperioden.... [-]

Kanada Vancouver
November 2019
Engelska
Heltid
38 veckor
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Gateway College

Programmet är utformat för att utbilda eleverna att bli vårdpersonal. Våra dedikerade och erfarna instruktörer kommer att ge kvalitativ utbildning med praktisk träning fö ... [+]

Programöversikt

Programmet är utformat för att utbilda eleverna att bli vårdpersonal. Våra dedikerade och erfarna instruktörer kommer att ge kvalitativ utbildning med praktisk träning för att förbereda studenterna för den verkliga världen. Studenterna kommer att öva sina tekniker i laboratorier utrustade med ledda mannequiner, sjukhusbäddar, medicinsk utrustning och armaturer. Dessutom ska eleverna delta i en utsedd anläggning eller ett sjukhus och interagera med patienter under hela praktikperioden. Denna träning kommer att hjälpa eleverna att lära sig färdigheter och det förtroende som krävs mest för ett jobb. Våra akademiker arbetar både i privata och offentligt finansierade lokaler och sjukhus samt olika samhällsinställningar. Dessa kan omfatta utökad vård, mellanvård, assisterat boende, hemstöd, rehabiliteringsanläggningar och grupphem. HCAs arbetar som en del av ett lag inom en vårdenhet under överinseende av en vårdpersonal som en registrerad sjuksköterska eller licensierad praktisk sjuksköterska.... [-]

Kanada Vancouver
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
24 - 34 veckor
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Address
702-333 Terminal Avenue
V6A 4C1 Vancouver, British Columbia, Kanada