Read the Official Description

Fanshawe College är en stor, offentligt finansierad College i London, Ontario, Kanada - ungefär en timmes bilresa från Toronto och Niagara Falls. Det finns 21.000 heltidsstudenter, inklusive mer än 6000 internationella studenter från 97 olika länder.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

London, Ontario, Kanada

Staden London har en befolkning på cirka 400 000, och över 500 000 i storstadsområdet. Det är hemmet för både Fanshawe College och Western University. London har fantastiska konst, marknader, teatrar och nattliv. Det är känt som "Forest City" med över 200 parker och i en region omgiven av världens största sötvatten sjöar. London har en internationell flygplats och är också tillgänglig med bil, Greyhound Bus eller VIA-tåg.

program

Fanshawe erbjuder mer än 200 akademiska program, allt från tvååriga examensbevis och treåriga avancerade examensbevis till forskarutbildningsprogram (ett år) och hedrar kandidatexamen (fyra år).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Förkunskapskrav

Ta en titt på våra behörighetskrav här: href = "https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

EAP - Engelska för akademiska ändamål

För studenter som vill studera engelska först, erbjuder Fanshawe ett EAP-program (engelska för akademiska ändamål). Det finns tio nivåer i EAP-programmet, som går åtta veckor åt gången. Ett fritt övningstest är tillgängligt, så eleverna kan uppskatta vilken nivå som ger mest mening.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads får jobb

Enligt de senaste undersökningsresultaten för KPI (Key Performance Indicators), överstiger Fanshawe-sysselsättningsgraden på 87,6% det regionala genomsnittet med två procent. När man undersökte sex månader efter examen rapporterar 80,2% av Fanshawe-alumnerna att de är nöjda med sin högskoleutbildning - och 94,2% av arbetsgivarna är nöjda med Fanshawe-kandidaternas färdigheter och bidrag.

Fanshawe Cares

Fanshawe erbjuder ett Arrival Services-paket som heter Fanshawe Cares för alla nya internationella studenter. Fanshawe Cares innehåller:

  • Airport Greeting Service drivs av studentambassadörer;
  • Transporttjänster från Pearson Airport i Toronto till London, Ontario;
  • Två nätter boende tillhandahålls (om det behövs);
  • Hjälp med att hitta en plats att bo och öppna ett bankkonto (om det behövs).

Som en del av Fanshawe Cares-programmet är International Center också värd för en välkomstsession varje termin för att bekanta dig med kollegiet och dess tjänster samt att ansluta dig till andra internationella studenter.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

stipendier

Fanshawe erbjuder $ 5 miljoner i stipendier, utmärkelser och stipendier varje år. Det finns möjligheter uteslutande för internationella studenter, som inträdes stipendier.

href = "https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

Extra

Alla heltidsstudenter i Oxford Street i London får ett heltids LTC-busspass, medlemskap i Student Wellness Center och hälso- och tandvård via Morcare. Det finns många klubbar och sportlag i Fanshawe - för spelare och för fans!

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Certificate

Fanshawe College

Varje hälsoanläggning eller organisation är beroende av att dess tekniska system ska organiseras. Med det hårda arbetet hos sjukvårdssystemschefer och administratörer som ... [+]

Varje hälsoanläggning eller organisation är beroende av att dess tekniska system ska organiseras. Med det hårda arbetet hos sjukvårdssystemschefer och administratörer som ser till att sakerna löper smidigt, kan läkare och sjuksköterskor utföra sina uppgifter så gott som möjligt. Fanshawe's Health System Management-program kommer att förbereda dig för en spännande karriär inom hälsovårdsförvaltning och e-hälsa digital transformation.

Som student diskuterar du fascinerande globala framsteg i användningen av teknik i elektroniska patientregister, automatiserad rösttranskription, digitala bildkoncept, ADT (system för meddelandeöverföring och överföring) systemmeddelanden och arbetsflöde. Du kommer också att utveckla värdefulla färdigheter i protokollanalys med hjälp av HL7 och Dicom, PHIPA / PIPEDA / Säkerhet, fakturering och liknande teknik.... [-]

Kanada London Simcoe Saint Thomas Woodstock  + 1 Mer
May 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Fanshawe College

Students Testimonials 2018 | Fanshawe International