Läs den officiella beskrivningen

113607_rsz_adobestock_125022316.jpg

AUT översikt

AUT är det första privata universitetet i södra Jordan med en ambitiös vision att vara ett framstående universitet som fångar studenternas ögon och ett favoritval för studenter från Jordanien och regionen. Universitetet ligger cirka femton kilometer söder om staden Aqaba i bergen, med utsikt över Aqaba-viken på ett stort land på fem hundra Km2.

Högskolan fick den första gruppen studenter under första halvåret 2015/2020 i fakulteten för administrativa och finansiella vetenskaper och fakulteten för informationsteknik. Universitetet arbetar kontinuerligt under ledning av sin styrelse som leds av Dr. Abd al-Salam AlMajali för att utveckla nya specialiteter för att möta arbetsbehovet i regionen som fångar elever från Jordanien och regionen.

Vår vision

Att vara ett ledande internationellt universitet, utmärkt i akademiska och tekniska program och prestationen av vetenskaplig forskning.

Vårt uppdrag

AUT har åtagit sig att ge sina elever en högkvalitativ pedagogisk och lärande erfarenhet genom att skicka in en rad akademiska och professionella program för att främja den personliga, sociala, akademiska och professionella utvecklingen för studenter, förutom bidraget i kulturella, sociala , och ekonomisk utveckling för samhället, på ett sätt som uppfyller kraven i utvecklingsplanerna för Aqaba-regionen och grannområdena.

Våra mål

 • Att tillhandahålla utbildnings- och inlärningsprogram i icke-traditionella specialiteter som krävs av den jordanska och regionala arbetsmarknaden.
 • Att förbereda kandidater som kan tävla i enlighet med normerna och kraven på den internationella arbetsmarknaden.
 • Att uppmuntra specialiserad vetenskaplig forskning inom sina verksamhetsområden.
 • Att tjäna samhället genom att tillhandahålla specialiserad vetenskaplig och teknisk rådgivning och hålla studier.
 • Att ingå avtal och partnerskap med specialiserade forskningsuniversiteter och centra.
 • Att ta itu med relevanta sociala problem och problem inom universitetets områden.
 • Att förbereda kandidater och kvalificerade ledare med den upplysta demokratiska tanken som stöder samhällets institutioner.

Våra värderingar

 • Stöd kreativitet och renovering.
 • Behandla alla med respekt och rättvisa.
 • Permanent engagemang för kvalitetsförbättring.
 • Klok hantering av resurser och infrastruktur.
 • Åtagande, socialt ansvar och ren miljö.
 • Respektera mångfald.
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Aqaba University Of Technology

Inrättandet av den farmaceutiska fakulteten vid Aqaba University Of Technology gav en kandidatexamen i apoteket och tillämpad studieplan är valet av specialiserade kurser ... [+]

Introduktion till Pharmacy

Inrättandet av den farmaceutiska fakulteten vid Aqaba University Of Technology gav en kandidatexamen i apoteket och tillämpad studieplan är valet av specialiserade kurser för att tillgodose specialavdelningen för farmaceutisk utbildning och ge akademiker den kunskap som krävs för att utöva yrket i en vetenskaplig och moralisk. Förutom att tillhandahålla en plattform för fortbildning för farmaceutiska akademiker i Apoteket i Aqaba-regionen och grannområden. Fakulteten för farmaceutiska program för heltidskrav är att klara 162 kredit timmar under fem år för att få teoretisk och praktisk kunskap för konkurrens på arbetsmarknaden.

Fakulteten för fakulteten... [-]
Jordanien Aqaba
September 2019
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska