Läs den officiella beskrivningen

1

Presentation

University of Campania "Luigi Vanvitelli" grundades 1991 (dekret MURST 25 mars) i syfte att lindra trångboddhet i stora napolitanska universitetet kallas "Federico II". På det officiella datumet den 1 november 1991 vid universitetet i Kampanien började fungera självständigt med nitton tusen registreringar och åtta fakulteter finns i fem olika territoriella områden i Caserta och Neapel. För närvarande finns det trettio tusen studerande universitetets 19 avdelningar. Universitetets multicampus struktur har två kontor för sin rektor: en i Neapel och en i Kungliga slottet i Caserta.

3

universitet Platser

Kända historiska byggnader är hem till universitetets skolor, avdelningar, Centers och administrativa kontor. Många av dessa samma byggnader är också arkeologiska platser, såsom Institutionen för humaniora och kulturarv i Santa Maria Capua Vetere som står på vad som en gång var en romersk cryptoporticus och skolor av medicinen som ligger i den gamla stadskärnan i Neapel.

Arkitektur och design "Luigi Vanvitelli"

Aversa - San Lorenzo annons Septimum byggnad och kloster.

Medicin och kirurgi

School of Medicine erbjuder enda cykel medicinska grader i två av sina undervisningssjukhus: Neapel campus ligger i University Teaching Hospital kallas "Vecchio Policlinico"; Caserta campus ligger i "San Benedetto område".

Alla kliniska undervisningen hålls också på "Vecchio Policlinico" i Neapel och på Caserta Civil Hospital i Caserta. Självständigt kurs i Ortodonti hålls vid Neapel Campus.

Den napolitanska undervisningssjukhus upptar två större orter: komplexet av Sant'Andrea delle Dame och "Santa Patrizia Cloisters".

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Denna examen är avsedd att ge studenterna all den vetenskapliga bakgrunden och de färdigheter som behövs för att bli en läkare; I själva verket ger kursen eleverna metode ... [+]

Kursöversikt

Kursen öppnar för fler internationella studenter under nästa läsår. Vi har ökat intaget för detta år från 30 till 60 kandidater. Uppdrag: Denna examen är ägnad åt att ge eleverna all den vetenskapliga bakgrunden och de färdigheter som behövs för att bli en läkare; Kursen ger eleverna metoder och bakgrund för att antingen bli läkare och forskare inom medicinsk vetenskap. Följaktligen måste varje student som är inskriven förvärva flera färdigheter, inklusive förmågan att fatta beslut för patientens vård.

Vad vi förbereder oss:

Doktor i medicin och kirurgi

Syften

För att tillämpa kunskaper, skaffa sig förmåga att förstå och lösa problem, även när det gäller oväntade och okända fall. Möjlighet att lösa problem när det gäller stora och komplexa områden.Att få kompetens för att kunna erbjuda de bästa lösningarna för patientens vård, även om det är komplexa att integrera kunskap.Att kommunicera på ett tydligt sätt, antingen till patienter och deras släktingar och till kollegor, även specialister inom vissa discipliner, slutsatserna och motiveringen till den särskilda vården.Att utveckla förmågan att förvärva färdigheter för att fortsätta studera direkt och indirekt.... [-]
Italien Naples Santa Maria Capua Vetere
October 2019
Heltid
6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Address
Viale Beneduce n. 10
81100 Santa Maria Capua Vetere, Campania, Italien
Webbplats
Telefon
+39 0823 274803