Läs den officiella beskrivningen

UNIVERSITAS GADJAH MADA betraktas som en av de äldsta universiteten i Indonesien som en pelare för utbildningsuppvaknande i Indonesien och verkar vara en försvarare och spridare av Pancasila.

Hos UNIVERSITAS GADJAH MADA har studenterna ett brett utbud av möjligheter att utveckla kreativitet och innovation i sina världar genom stöd av modern infrastruktur och informationsteknik. Som ett världsomspännande forskaruniversitet har UGM varit mycket uppmärksam på forskningsverksamheten genom att motivera såväl fakultetsmedlemmar som studenter att bedriva och publicera sin forskning. Dessutom ökar denna insats genom att utveckla 25 studiecentra på olika vetenskapliga områden. UGM är utrustad med rena resurser av 3 608 fakultetsmedlemmar och 4 324 anställda som starkt är engagerade i att göra UGM till det bästa universitetet och den framstående pedagogiska referensen i Indonesien.

Presentera UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA är ett indonesiskt offentligt ivy league research universitet beläget i Yogyakarta, Indonesien, grundat 19 december 1949. UGM är den äldsta och största institutionen för högre utbildning i Indonesien. Beläget i Yogyakarta, Indonesien, består 360-acre universitetet av 18 fakulteter, 68 grundutbildningsprogram, 23 examensprogram, 104 master- och specialstudier och 43 doktorandprogram.

Den har cirka 55 000 studenter, 1 187 utländska studenter och 2 500 fakultetsmedlemmar för närvarande. UNIVERSITAS GADJAH MADA har ansetts vara ett av de mest prestigefyllda universiteten i Indonesien.

UGM genomför ett pedagogiskt område, ett steg som tas av universitet för att skapa en befordrande miljö för kontinuiteten i lärandeprocessen. Dessa ansträngningar drivs i samband med att utveckla tvärvetenskapliga samarbeten och reagera på ekologiska problem för att uppnå universitetets vision. Några av stegen är att minska förorening och fordonsutsläpp, utveckling av fotgängare, begränsning av fordon som går in i campus, byggande av nya sovsalar på campus, utveckling av parkeringsfickor, plantering av trädgröna och många fler.

Den särskilda regionen Yogyakarta där UGM ligger är en av de minsta provinserna i Indonesien och har varit allmänt känd som ett centrum för javansk kultur samt ett centrum för lärande. Den har 3 400 000 invånare, varav 511 000 är bosatta i staden Yogyakarta. Dess beteckning som centrum för inlärning är markerad av att det finns 120 statliga och privata tertiära utbildningsinstitutioner, med en studentbefolkning på över 300 000.

Syn

Att vara ett utmärkt och innovativt världsklass universitet, nådd med nationens kulturella värderingar baserade på Pancasila som statens ideologi och tillägnad nationens intresse och mänsklighet.

Uppdrag

Att utföra utbildning, forskning och samhällstjänst samt bevarande och utveckling av kunskap som är utmärkt och användbart för samhället.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

UNIVERSITAS GADJAH MADA

Grundades den 5 mars 1946, fakulteten för folkhälsa och sjukvård UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) har vuxit och utvecklats snabbt genom åren. FK-KMK UGM har positione ... [+]

Grundades den 5 mars 1946, fakulteten för folkhälsa och sjukvård UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) har vuxit och utvecklats snabbt genom åren. FK-KMK UGM har positionerat sig för att bli ett ledande universitet i Indonesien, Asien och i världen. Tusentals alumner har examenat och färgat hälsosektorn i Indonesien och över hela världen. Ligger i en campus med tropiskt klimat, trevlig atmosfär och försedd med olika faciliteter som stöder utbildning, forskning och samhällstjänst. School of Medicine vision är att vara ett utmärkt nationellt läkarutbildningsprogram som är innovativt, globalt standardiserat och överlägset, samt att tjäna nationens och mänsklighetens intressen med professionellt personalresurs. Lärandestad i ett grundutbildningsprogram för FK-KMK UGM inkluderar 3,5 år grundkurs, 2 års professionell fas och 1 års praktik.... [-]

Indonesien Yogyakarta
Augusti 2019
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska