Läs den officiella beskrivningen

VÄLKOMMEN TILL Dayananda SAGAR UNIVERSITY

Dayananda Sagar institutioner grundades på 60-talet av en sådan visionär, begick sen Sri Dayananda Sagar att ta kunskap till människor, förvandlar dagens studenter till ansvarskännande medborgare och professionella ledare i morgon. Dayananda Sagar universitet skapas av en lag av Karnataka staten 2014, byggd på detta förtjusande arv och inspirerad av sina egna delmål, tillgodose behoven hos kvalitet högre utbildning i denna del av världen.

Avtäckningen en LEGACY

Universitet av stor arv över hela världen är ovärderliga bidrag vissa visionärer till världen. Universitet inte tillverka produkter med specifik användning och bestämd livslängd. De delar och ger mängder av strömmar av kunskap och skapa underbara människor - lärt utövare och sprider kunskap för att göra världen till en bättre plats att vara. Dessa universitet av stor betydelse har levt genom århundraden bygg centrum för kunskap och stora alumner av dessa universitet.

STOLT ATT VARA EN DEL AV DSU

DSU är en stolt medlem av Dayananda Sagar institutioner familj. Grundat av Late Sri Dayananda Sagar i början av sextiotalet (med bara fyra studenter), har DSI förvandlats till global fostran Power House, spridda över fem campus, catering till utbildningsbehov över 17.000 studenter. Verkar under överinseende av Mahatma Gandhi Vidya Peetha förtroende i Bengaluru har DSI aktiverat omvandlingen av tiotusentals unga indiska och internationella medborgare i yrkesverksamma inom olika inriktningar.

Best-in-faciliteter

Förutom vår höga kaliber lärare, studenterna ges en utmanande akademisk miljö med välutrustade föreläsningssalar, laboratorier, utmärkta bibliotek och datornätverk anläggningar. DSU har också exceptionell infrastruktur för studenter som besitter en passion för sport och spel. Vandrarhem anläggningar, som omfattar kultur- och rekreationsbehov, tillgodoser både lokala och internationella studenter.

INSPIRERAD av innovatörer

Forskning, innovation och inkubation (spridda över 25.000 SFT kvalitets labs industrin) utgör kärnan i DSU. Så det är inte förvånande att DSU har tagit nästa logiska steg: Att lägga grunden för att omvandla den entreprenöriella drömmen för varje ung indisk och världsmedborgare i en verklighet. Aktivering av denna omvandling är aktivt stöd av branschledande, branschorgan och en dedikerad 4 lakh kvadratfot modern färdig att flytta in infrastruktur !.

STELLAR PRESTANDA - TID OCH IGEN

Dayananda Sagar institutioner (DSI) har konsekvent toppade akademiska listorna i varje kunskapsområde som står ut från mitt i ett hav av institutioner anseende. Dess prestationer är enastående. Under den senaste tiden, DSI säkrade 58 leden från Visvesvaraya Technological University bland 220 tekniska högskolor i Karnataka (2014).

OLIKA KURSER FÖR OLIKA PASSIONS

Början läsåret 2015-16, skulle Dayananda Sagar universitet erbjuder kurser i teknik, Computer Applications, Sciences, Arts and Management i Bachelors, Masters och Ph.D nivåer. Stöd den akademiska verksamheten Centers of Excellence inom IKT, hälsovård, energi och Life Science, bland annat snabbt växande ämnesområden.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Dayananda Sagar University

Grundutbildningen förbereder eleverna att vara kvalificerade sjuksköterskor med adekvat teoretisk och klinisk exponering genom att anta modern undervisning och lärande me ... [+]

Bachelor of Science i omvårdnad (BScN)

Dayananda Sagar College of Nursing Sciences grundades år 2002. Den college är ansluten till Sagar sjukhuset - en multi-specialitet sjukhus inom campus för klinisk praktik.

Översikt:

Grundutbildningen förbereder eleverna att vara kvalificerade sjuksköterskor med adekvat teoretisk och klinisk exponering genom att anta modern undervisning och lärande metoder.

Post Graduate Programmet förbereder eleverna att utveckla utmärkta kunskaper i kliniska områden, garanterar förtroendet att arbeta i utmanande miljö och även göra det möjligt att arbeta självständigt som avancerad sjuksköterska läkare eller sjuksköterska forskare. Under kursen lär sig studenten öva personcentrerad omvårdnad i en medkännande och respektfullt sätt som främjar värdighet och välbefinnande. Graduate sjuksköterskor kommer att utveckla förmågan att agera med professionalism och integritet, och arbetet inom överenskomna professionell, etiska och rättsliga ramar och processer för att upprätthålla och förbättra standarder för hälso- och sjukvården.... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Dayananda Sagar University

En 4-årig grundkursen som ger tillräcklig kunskap och vetenskaplig information i stora områden av farmaci såsom farmaceutisk kemi, farmaci, farmakologi och farmakognosi. ... [+]

Bachelor of Pharmacy (B.Pharm)

College of Pharmaceutical Sciences erbjuder fyra år av grund (B.Pharm), sex år Pharm program och två år masterprogrammet (M.Pharma) i olika branscher tillsammans med forskarutbildningen i farmaci. Kollegiet består tillstånd av infrastruktur tekniken och en högt kvalificerad hängiven fakultet.

B. Pharm

En 4-årig grundkursen som ger tillräcklig kunskap och vetenskaplig information i stora områden av farmaci såsom farmaceutisk kemi, farmaci, farmakologi och farmakognosi.

Eleverna lär sig de praktiska aspekterna av syntes, formulering och analys av olika läkemedel och växtbaserade läkemedel medel, farmakologisk screening, biologisk standardisering och in vivo läkemedelsinteraktioner.... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska