BAU International University Batumi

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

BAU International University, Batumi är ett nybildat lärosäte i Georgien där det trefaldiga uppdraget för utbildning och forskning framgångsrikt utförs av högutbildad akademisk personal, senaste tekniker, laboratorier och klassrum. Amerikanska modellutbildningen uppfyller internationella standarder och utförs av utländska och georgiska professorer inbjudna från olika utbildningsinstitutioner. Universitetet ligger i samma byggnad som ett nytt internationellt universitetssjukhus. Sjukhuset själv har konstruerats enligt JCI-standarder och är utrustat med modern utrustning. Detta gör det möjligt för oss att tillhandahålla den bästa utbildningen för medicinska studenter, eftersom de kommer att få klinisk erfarenhet från det första året av deras utbildning. BAU International University, Batumi är ett universitet inom BAU Global Network, som består av 9 universitet, 16 kontaktkontor och 3 språkskolor som spridits i 9 länder över 4 kontinenter. Detta ger ett utmärkt tillfälle för våra studenter att berika sin kunskap och erfarenhet i ledande medicinska och utbildningsanstalter på global nivå.

Varför BAU BATUMI ?

 1. BAU International University, Batumi är ett universitet inom BAU Global Network som består av högskolor över hela världen. Således har våra studenter unika möjligheter att utöka sin kunskap och erfarenhet på global nivå.
 2. BAU International University, Batumi ligger i samma byggnad som ett nytt internationellt universitetssjukhus. Sjukhuset själv har konstruerats enligt JCI-standarder och är utrustat med aktuella faciliteter. Detta kommer att göra det möjligt för oss att tillhandahålla den bästa utbildningen för medicinska studenter, eftersom de kommer att få klinisk erfarenhet från det första året av deras utbildning.
 3. Amerikanska modellutbildningen motsvarar internationella standarder, varar i sex år och genomförs på engelska. Under studierna kommer studenterna också att ta USMLE (USA: s Medicinska Licensing Examination) kurs.
 4. Professorer inbjudna från Bahcesehir (Istanbul) University och en ansluten klinik Medical Park samt från olika georgiska universitet leder undervisningen på BAU International University, Batumi. Dessutom är universitetet periodiskt värd för kända läkare från Turkiet som håller offentliga föreläsningar för studenter.
 5. BAU International University, Batumi i sig är en modern anläggning som har den senaste tekniken, laboratorier och klassrum.
 6. Universitetsstuderande har tillgång till ett fysiskt bibliotek inom universitetsbyggnaden och också till ett av de rikaste elektroniska biblioteken i världen, Bahcesehir University Istanbul Library.
 7. Universitetet har en mångkulturell miljö som gör det möjligt för våra studenter att träffa vänner och framtida kollegor med olika kultur, traditioner och bakgrund som kommer från olika delar av världen.
 8. Universitetet ligger i en av de vackraste städerna i Georgien, Batumi, som är ett populärt turistmål vid Svarta havet. Samtidigt som de bor och lär sig i Batumi kan studenterna också dra nytta av en säker miljö och överkomliga priser som skapar en mer attraktiv miljö för studenter.

Mission och Vision

Uppdrag

Uppdraget för ett läraruniversitet BAU International University, Batumi, är att inrätta utbildningsprogram som motsvarar internationella standarder och att utbilda yrkesverksamma som är konkurrenskraftiga på den internationella arbetsmarknaden, har höga moralstandarder, är högkvalificerade, har vetenskapliga perspektiv, kunskaper om innovativ teknik och liberala värderingar. Universitetets viktigaste mål är att:

 • Utför och utveckla universitetsutbildningar (encyklus, kandidatexamen och magisterexamen);
 • Utbilda högkvalificerad personal, som kommer att vara konkurrenskraftig på den internationella arbetsmarknaden;
 • Stödja integrationen av universitetet i de globala utbildnings- och vetenskapliga marknadsplatserna;
 • Utveckla och genomföra vetenskapliga, forskningsprojekt i samarbete med universitet i Georgien och utomlands.
 • Säkerställa professorer och instruktörers akademiska frihet
 • Skapa en flexibel miljö för studenter som gör det möjligt för dem i sina studier och vetenskapliga insatser.

Universitetets viktigaste uppdrag är:

 • Ständig förbättring av utbildningsprogram och innovativ utveckling av utbildningsprocessen med tanke på potentiella arbetsgivares intressen.
 • Maximera stöd för studenter att bli professionella
 • Stöd till rörlighet för studenter
 • Stödja vetenskaplig forskning och införa innovativa undervisningsmetoder.
 • Utveckla internationella vetenskapliga partnerskap
 • Stödja utvecklingen och genomförandet av internationella vetenskapliga, forskningsprojekt.
 • Stöd professorer professionell och karriär utveckling.

Syn

BAU International University, Batumi är en ledande utbildningsinstitution i medicinens riktning, inte bara i Georgien utan i Kaukasusregionen. Universitetet uppnår framgångsrikt pedagogiskt och å andra sidan forskningsaktiviteter som är inriktade på utbildningsarbetare som är globala medborgare, som har vetenskapliga perspektiv, förmågor att lösa problem och kunskap om innovativ teknik.

Platser

Batumi

BAU International University

Address
14 Gen. A. Abashidze St, Batumi
6010 Batumi, Adzjarien, Georgien
Telefon
+995 422 21 25 35