Läs den officiella beskrivningen

Grenoble Högre Business School

Grenoble School of Management grundades 1984 av Grenoble Chamber of Commerce and Industry och är ett högskolestudium inom företagsekonomi. Högskolan erbjuder mer än 20 franska och internationella examensprogram som omfattar grundutbildning, master- och doktorandutbildning.

Med utgångspunkt i de starka förhållandena i staden Grenoble som Alpernas centrala stad och Frankrikes innovativa teknikcenter har Grenoble School of Management utvecklat en unik teknikhantering och tvärkulturell förvaltning. Högskolan är inriktad på att bli en högskolestudie i Europa för ledarskap, innovativ undervisning och tjänster för globala företag.

Internationell certifiering

Grenoble Higher Business School har gått AACSB (The Association till Advance Collegiate School of Business), även känd som International Association of Elite Business Schools, och AMBA, Association of MBA, Den tredubbla certifieringen av det europeiska kvalitetsförbättringssystemet (EQUIS, European Quality Improvement System) är en av de få bästa handelshögskolorna i världen som har passerat dessa tre stora certifieringar.

Kinesiska partners

Grenoble Higher Business School är en av de första europeiska handelshögskolorna för att komma in i Kina. Sedan 1998, genom att etablera partnerskap med de mest framstående nyckeluniversiteterna i Kina, har Grenoble Higher Business School etablerat en stark allians av undervisning och forskningssamarbete i fokus på teknisk innovation.

De kinesiska universitet som har etablerat partnerskap med Business School of Grenoble och uppnår studentutbytesutbildning omfattar:

  • Fudan University
  • Peking University
  • Shanghai Jiao Tong University
  • Beihang University
  • Tongji University

Global Senior Management Training Program

Grenoble School of Management erbjuder mycket flexibel utbildning för chefer anpassade efter behoven. Oavsett bedömningskriterierna kan våra ledarskapsutbildningar fullt ut återspegla dess tvärkulturella, internationella, flexibla och praktiska egenskaper som är avsedda att lösa de verkliga problemen som ledande befattningshavare ställs inför nu och i framtiden.

Efter mer än 20 års praktik har vårt långsiktiga fokus på innovativ teknikledning skapat vår framåtblickande undervisningsmetod.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Grenoble Ecole de Management

Avancerat Master Course-format växlar klassrumsstudie med arbetslivserfarenhet. Program certifierat av det franska nationella yrkessystemet för yrkesskydd (RNCP) ... [+]

ÖversiktPROGRAMVARAN15 månaderGRAD NIVÅAvancerat Master Course-format växlar klassrumsstudie med arbetslivserfarenhet. Program certifierat av det franska nationella yrkessystemet för yrkesskydd (RNCP)INGÅNGSKRAVMagisterexamen eller doktorsexamen, kandidatexamen (med minst 3 års yrkeserfarenhet)FULLA PROGRAMMETALAR€ 16.900målAlla kurser undervisas på engelska

Kandidater med examen i farmakologi och biovetenskap är att hitta ett utmanande och förändrat landskap när det gäller deras karriärer. Företagen söker alltmer efter personer som inte bara är starka tekniskt men också kan förstå, leda och hantera olika affärsfunktioner. Detta kräver en bred kompetens och en praktisk mentalitet som blir hårdare och svårare att hitta.... [-]

Frankrike Grenoble
September 2019
Engelska
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Grenoble Ecole de Management Presentation Video

Location address
Grenoble Ecole de Management
12, rue Pierre Sémard
BP 127

Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, 38003 FR