Läs den officiella beskrivningen

ESEM France främjar förvärv av yrkeskunskaper genom internationella kurser, så att fransktalande studenter integrerar medicinska och paramedicinska kurser utan konkurrens på franska.


Tack vare sina många partner kan ESEM France integrera en utbildning av fysioterapi, tandläkare, apotek eller annan medicinsk utbildning i Frankrike eller i Europa. ESEM France tillåter dig att integrera ett högskolans högskola så snart du får din kandidatexamen så att du snabbt kan skaffa dig färdigheter i ditt framtida yrke.


ESEM France försvarar värdena på framgång, excellens och genom tillgång till medicinsk utbildning utan konkurrens, försvarar fri tillgång till utbildning. Alla kurser som erbjuds övervakas av professorer som består av läkare, forskare och praktiserande utövare, som är angelägna om att överföra sina studenter en perfekt kunskap om sitt framtida yrke.


Genom att erbjuda att integrera flera internationella campus ESEM France främja den kulturella anrikningen av sina elever genom förvärv av kompetens och know-how som ärvts från världsuniversitetssamhället.

  • Anmälningar på alla kurser är 100% på gång: exemplar av de senaste examensbevis som erhållits inklusive kandidatexamen, CV, brev, etc.
  • Utbildning: fysioterapi, tandvård, apotek, sport och hälsa, naturläkemedel
  • Campus: Frankrike, Spanien, Portugal, Irland
  • Undervisningsavgifter: mellan 6000 och 10200 € per år (detaljerade priser finns på hemsidan: https://esemfrance.fr)
  • Tilldelade grader: ESEM France tillåter dig att få ett europeiskt examensbevis erkänt i Frankrike och i alla länder i Europeiska unionen
Programmen undervisas på:
Franska

Skolan erbjuder också:

Diplom

ESEM France

ESEM France erbjuder dig att integrera en kandidatexamen i fysioterapi inom ett av sina partner-campus. Utbildningen inom fysioterapi har en sammanlagd varaktighet på 4 å ... [+]

ESEM France erbjuder att integrera en kandidatexamen i fysioterapi på en av sina partner campus

Utbildningen inom fysioterapi har en sammanlagd varaktighet på 4 år, den är tillgänglig utan kurs PACES från baccalaureatet.

Klasserna är 100% på franska. Alla praktikplatser kan göras i Frankrike eller i Europa.

ESEM France erbjuder dig en unik chans att ta fysioterapi studier på franska, utan någon PACES-tävling.

Jesper Aggergaard / UnsplashSkolårets början börjar i september - faller tillbaka möjligt under förutsättningar.Undervisningsavgifter: 10200 € per årErhållen examen: Kandidatexamen i fysioterapi (fysioterapi), europeiskt diplom erkänt i Fra... [-]
Frankrike Toulon
September 2019
Franska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

ESEM France

ESEM France erbjuder att integrera en magisterexamen i tandläkare på ett av sina partnercampingar i Portugal. Utbildningen inom tandvården har en sammanlagd längd på 5 år ... [+]

ESEM France erbjuder att integrera en magisterexamen i tandläkare på ett av sina partner-campus i Portugal.

Utbildningen inom tandvården har en total längd på 5 år, den är tillgänglig utan kurser från baccalaureatet.

De första två åren av träningen äger rum 100% på franska,

Från det tredje studieåret utförs utbildningen på värdhögskolans språk. ESEM France översätter alla dina kursmaterial på franska.

ESEM France erbjuder dig en unik chans att studera tandläkarmedicin genom en internationell läroplan, genom att integrera högskolor i städer som är hyllade för sin kulturella välstånd.

Daniel Frank / UnsplashSkolårets början börj... [-]
Frankrike Toulon
September 2019
Franska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska