Läs den officiella beskrivningen

Westford University College

Vinnare av Forbes Higher Edcucation Awards 2019

Westford vann "Customer Delight Award" från MENAA Awards för andra året i rad 2015

Westford University College (WSoM) är en utbildningsinstitution som är etablerad i UAE och har en stark närvaro i Storbritannien, Mellanöstern, Indien och Sydafrika med målet att tillhandahålla högkända och avancerade brittiska och europeiska baserade kvalifikationer och ledarskapsutbildning till de framstående samhällena bor i Asien, Afrika och Mellanöstern. Våra kvalifikationer är autentiserade och ackrediterade av de välkända ackrediterade akademiska tilldelande organen, högskolor och universitet från Storbritannien. Vi erbjuder internationellt erkända grund- och forskarutbildningsprogram som gör det möjligt för våra studenter att skryta och prestera i sina föredragna områden och öka sin strävan efter excellens inom sin valda karriär eller högre utbildning.

Westford University College bygger på de bästa globala metoderna inom online-lärande och pedagogik; Resultatet är ett interaktivt, dynamiskt varumärke av utbildningsutbildning som passar väl för vanliga studenter och yrkesverksamma.

Westford University College utnyttjar optimalt avancerad teknik och Internetets kraft för att ge dig ett ovärderligt lärande samt global nätverkserfarenhet.
Vision Statement
Westford University College planerar att vara bland det bästa valet för ledarkarriären aspiranter genom att tillhandahålla den mest uppdaterade, relevanta och högkvalitativ utbildning blandas med kompetensutveckling till de strävande studenterna som söker möjligheter i globala organisationer och därigenom överbrygga klyftan mellan utbildning och sysselsättning.
Uppdragsbeskrivning
Westford University College syftar till att forma och omvandla den aspirerande generationen av människor som har diversifierad bakgrund till effektiva ledare och chefer i morgon med en känsla av socialt, företagande och etiskt ansvar genom att tillhandahålla överlägsen utbildning och utbildning, så att de kan utrusta dem för att kunna hantera utmanande uppgifter.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Westford University College

Kvalitetshälsovården är avgörande för en nations välfärd och det är viktigt att ha organisationer som är villiga att mäta sig mot internationella standarder. Kurser syfta ... [+]

Kvalitetshälsovården är avgörande för en nations välfärd och det är viktigt att ha organisationer som är villiga att mäta sig mot internationella standarder. Kurser syftar till att ge vårdpersonal den kunskap och kompetens som behövs för att vara en effektiv chef inom hälsovården, utrusta deltagare med förståelse för det yttre sammanhanget i vilket sjukvårdsorganisationerna arbetar, hur de hanteras och analystekniker som kan tillämpas på beslutsprocesser inom hälsosektorn. Eleverna av kursen kommer att lära sig följande huvudämnen:

Förstå sjukvårdsorganisationens struktur och kultur, inklusive det organisatoriska beteendet inom vårdindustrin.Ha god kunskap om förändringshantering och organisationsutveckling i vårdmiljöer.Förstå hälso- och sjukvårdsstrategier, utforma strategier för hälso- och sjukvård och veta om sjukvårdsakkrediteringssystem.Veta om vårdkvalitet, patientsäkerhet och förebyggande av medicinska fel.Förstå vårdhantering och ledarskapsproblem.Skaffa en grundläggande kunskap om hälsovård finansiell... [-]
Förenade arabemiraten Sharjah United Arab Emirates Online Nigeria Lagos Sydafrika Cape Town Kuwait Kuwait City Saudiarabien Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Kanada Toronto Dubai Canada Online Malaysia Malaysia Online Jordanien Amman Storbritannien UK Online  + 23 Mer
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
10 veckor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Location address
Cape Town, Western Cape, ZA
Social Media
Location address
Kuwait City, Al Asimah Governate, KW
Social Media
Location address
Riyadh, Riyadh Province, SA
Social Media
Location address
Johannesburg, Gauteng, ZA
Location address
Dammam, Eastern Province, SA
Social Media
Location address
Bahrain Online, BH
Social Media
Location address
Accra, Greater Accra Region, GH
Social Media
Location address
Toronto, Ontario, CA
Social Media
Location address
Dubai, Dubai, AE
Social Media
Location address
Canada Online, CA
Location address
Nigeria Online, NG
Social Media
Location address
Toronto, Ontario, CA
Location address
Cape Town, Western Cape, ZA
Social Media
Location address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, AE
Location address
Malaysia Online, MY
Location address
Amman, Amman Governorate, JO
Social Media
Location address
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, GB
Location address
Westford School of Management
UAE Centre
Second floor – BM Towers, Sharjah–Dubai Highway
Al Nahda

Sharjah, Sharjah, AE
Social Media