Läs den officiella beskrivningen

Förenade Arabemiraten University (UAEU) är ett omfattande, forskningsintensivt universitet som omfattar cirka 13 900 studenter, med mer än 900 fakulteter och 65 000 studenter som har nyckelpositioner inom regering, industri, handel och alla affärsområden i hela regionen. Internationella studenter och fakulteter som representerar mer än 65 länder berikar och berikar campus och klassrum samtidigt som de ger stimulerande kulturell mångfald.

Som landets flaggskeppsuniversitet erbjuder UAEU ett komplett utbud av internationellt ackrediterade högkvalitets- och grundutbildningar genom sina nio högskolor i nästan alla större discipliner.

Sedan starten 1976 har UAEU utvecklats från en grundutbildningsinstitution till ett omfattande universitet med större betoning på ett forskningsuppdrag.

Som en forskningsintensiv universitet arbetar UAEU med sina partners i branschen för att tillhandahålla forskningslösningar för utmaningar som nationen och regionen står inför. Nio forskningscentra av strategisk betydelse för landet och regionen främjar kunskap inom kritiska områden.

Dessutom vetenskapen

Med sin utmärkta fakultet, state-of-the-art campus och ett komplett utbud av studentstödstjänster, erbjuder UAEU en livsmiljö som är oöverträffad i regionen. UAEU är ett moget universitet med betydande prestationer och en tydlig bana för kontinuerlig förbättring med ett mål att erkännas internationellt som ett av världens bästa universitet.

högskolor

Förenade Arabemiraten har 9 separata högskolor, förutom College of Graduate Studies och University College, som är värd för ett omfattande utbud av akademiska discipliner och institutioner.

Besök kollegiets sidor för att lära dig mer.

universitet

Vi är engagerade i spetskompetens genom att skapa en livlig inlärningsmiljö och tillhandahålla avancerade inlärningsmöjligheter.

College of Business and Economics

CBE har sin effektiva inlärningsmiljö, utmärkta studieplaner för att hjälpa studenter att bygga sin framtid.

Högskolan för humaniora och samhällsvetenskap

På CHSS främjar vi avancerad vetenskaplig forskning, skapar starka band med samhället och befäster arv och samhällstjänst.

Högskolan för informationsteknologi

Vår högskola är en idealisk plats som sköter personlig, intellektuell och teknisk tillväxt och vi är stolta över våra framgångsrika kandidater.

Ingenjörshögskola

College of Engineering erbjuder utmärkta, internationellt repeterbara program och strävar efter att uppnå hållbarhet inom olika områden.

Högskolan för utbildning

Med moderna undervisningsmetoder erbjuder College of Education program som uppfyller UAE: s utbildningskrav för att bygga ett distinkt kunnigt samhälle.

College of Law

College of Law har en prestigefylld status regionalt och tillhandahåller forskningsbaserade program för att tillgodose UAE-samhällets behov.

College of Food and Agriculture

CFA är engagerad i studenternas framgång och erbjuder akademiska program som använder kritiskt tänkande för att förvärva studenter med de färdigheter som krävs på den konkurrenskraftiga arbetsmarknaden.

College of Science

Vi tillhandahåller en utmärkt experimentbaserad inlärningsmiljö för att förbereda kandidater utrustade med tekniska kvalifikationer och kompetens i enlighet med internationella standarder.

College of Medicine and Health Sciences

Vi tillhandahåller en utmärkt experimentbaserad inlärningsmiljö för att förbereda kandidater utrustade med tekniska kvalifikationer och kompetens i enlighet med internationella standarder.

College of Graduate Studies

Vi erbjuder de bästa programmen och faciliteterna för att hjälpa studenter att uppfylla deras ambitioner om att studera forskarutbildningar. Vi erbjuder också olika fullständiga och delvis stipendier för olika program.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

UAEU United Arab Emirates University

Programmet är utformat för att möta utvecklingsbehovet för yrkesverksamma som arbetar inom folkhälsoområdet eller relaterade områden som arbetshälsa, miljöhälsa, primärvå ... [+]

Översikt

Programmet är utformat för att möta utvecklingsbehovet för yrkesverksamma som arbetar inom folkhälsoområdet eller relaterade områden som arbetshälsa, miljöhälsa, primärvård eller hälsofrämjande. Det är lämpligt för de som arbetar i hälso- och sjukvårdsorganisationer, inklusive hälsomyndigheter, myndigheter och sjukvårdsleverantörer som sjukhus och kliniker. Kursen kommer också att vara lämplig för dem som vill bedriva en karriär inom akademisk folkhälsa eller lära sig mer om epidemiologi och statistik för forskning eller utvärdering av hälsovården. Programmet är deltid. Programmet är modulärt med undervisning som sker under intensiva kurser 0830-1700 onsdag-lördag.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Master of Medical Sciences-programmen är utformade för att tillgodose behoven och ambitionerna för enskilda studenter, de uttryckliga behoven hos de relevanta institution ... [+]

Översikt

Master of Medical Sciences-programmen är utformade för att tillgodose behoven och ambitionerna för enskilda studenter, de uttryckliga behoven hos de relevanta institutionerna i Förenade Arabemiraten och de nuvarande styrkorna inom olika discipliner inom CMHS. För närvarande är strukturen för M. Med. Sc. läroplanen är organiserad i tre spår: ”Mikrobiologi

BiokemiMikrobiologiFarmakologi

Förenade Arabemiraten rankas nu # 1 i UAE baserat på Times Higher Education Ranking! Vi är också # 5 i Mellanöstern, # 49 i Asien och # 70 i Young University-rankingen 2019.

ProgrammålBiomedicinsk kunskap.InterVetenskaplig forskning.Professionalism och etik.Publikationer och presentationer.Program Learning Learning... [-]
Förenade arabemiraten Al Ain
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

PhD

UAEU United Arab Emirates University

College of Medicine and Health Sciences vid UAE University tillhandahåller en doktorsexamen. program i biomedicinska vetenskaper och folkhälsa ... [+]

Översikt

College of Medicine and Health Sciences vid UAE University tillhandahåller en doktorsexamen. program i biomedicinska vetenskaper och folkhälsa

Förenade Arabemiraten rankas nu # 1 i UAE baserat på Times Higher Education Ranking! Vi är också # 5 i Mellanöstern, # 49 i Asien och # 70 i Young University-rankingen 2019.

Program Learning Learning

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Demonstrera kunskapsbredden inom disciplinen och gå vidare, fördjupad kunskap inom underområdet eller specialiseringsområdet.Utför och försvara ett originalt forskningsarbete inom sina specialiseringsområden som bidrog med ny mänsklig kunskap.Identifiera, analysera kritiskt och förklara öppna problem inom sina discipliner och tillämpa relevant forskningsmetodik för att hitta en möjlig lösning.Kommunicera de viktigaste principerna i sitt specialiseringsområde och deras arbete muntligt och skriftligt till fakulteten, deras kamrater och lekmän.Identifiera områden där etiska frågor kan uppstå inom sitt område och formulera strategier för att mildra situationer relaterade till etiska frågor i sitt yrke.Visa insikt i den överförbara karaktären av forskningskompetens till andra arbetsmiljöer och de olika karriärmöjligheter som finns tillgängliga inom och utanför akademin.Ph.D. Stipendium (alla nationaliteter) på heltid... [-]
Förenade arabemiraten Al Ain
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Graden doktor i filosofi (doktorsexamen) i djurvetenskap ska representera uppnåendet av en hög grad av stipendium och prestation i kurser och oberoende forskning. Doktorn ... [+]

Doctor of Philosophy (Ph.D.) Koncentration: Animal Science

Graden doktor i filosofi (doktorsexamen) i djurvetenskap ska representera uppnåendet av en hög grad av stipendium och prestation i kurser och oberoende forskning. Doktorn för filosofi i djurvetenskap är utformad för att förbereda studenter för akademiska eller forskningsbaserade karriärer. Doktorander förväntas utmärka sig inom forskning, undervisning, förlängningsaktiviteter och utvecklas professionellt. Oberoende och originalforskning är en viktig del av forskarutbildningen och utgör en grund för en examensarbete. Forskningen ska representera ett ursprungligt bidrag till mänsklig kunskap inom det specifika akademiska området och presenteras i en skriftlig forskningsavhandling med publicerbar standard. Dokumentet ska också visa kandidatens bekanta med fältets litteratur och korrekt val och genomförande av forskningsmetodik. Programmet omfattar följande områden: Djurens tillväxt och utveckling, näring, avel och genetik, fysiologi, produktion och hantering av idisslare och fjäderfä samt djurens välbefinnande och beteende.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

The Nutritional Sciences Ph.D. programmet vid College of Food and Agriculture ligger inom den gemensamma ramen för UAE University Ph.D. Program. Målet med programmet är a ... [+]

Doctor of Philosophy (Ph.D.) Koncentration: Näringsvetenskap

The Nutritional Sciences Ph.D. programmet vid College of Food and Agriculture ligger inom den gemensamma ramen för UAE University Ph.D. Program. Målet med programmet är att ge studenterna (1) expertis i de grundläggande principerna för modern näringsvetenskap, (2) detaljerade konceptuella och tekniska färdigheter inom det identifierade området med specialiserat forskningsintresse, (3) starka skriftliga och muntliga kommunikationsförmågor, och (4) möjlighet att bedriva doktorsavhandling som kommer att bidra till kroppen av kunskap om näring. Fakulteten erkänner att varje students karriärmål måste tas högsta hänsyn till utformningen av enskilda studieprogram. Studenter i näringsvetenskap följer läroplanen som beskrivs i Ph.D. för näringsvetenskap. program. Studenter med omfattande föregående utbildning i näringslära, till exempel magisterexamen, kan begära kandidatutskottet för att utvärdera modifieringen av läroplanen.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

UAEU United Arab Emirates University

Address
Reem Island, 8th floor of Sky Tower
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten
Address
Sheik Khalifa Bin Zayed Street
Al Ain, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten