Läs den officiella beskrivningen

Utformad för yrkesverksamma med olika utbildningsbakgrund och erfarenhet, program på IUGS är uppbyggda för att möta behoven hos kvalificerade personer som vill avsluta sina formella meriter.

Genom att kombinera engelska och amerikanska examen utbildning modeller, yrkesutövare som har samlat betydande efter studentexamen kurser har nu möjlighet att snabbt tjäna sina master-eller doktorsexamen och certifieringar via nätet eller blandade vägar.

Många studenter har avslutat sin krävs kurser, men har inte slutfört sin avhandling eller avhandling. Andra har samlat gott examen poäng, men har inte tagit de nödvändiga kurser för att förtjäna sin examen. Ytterligare andra har tagit de obligatoriska kurserna, men har hittat dessa kurser accepterades inte för överföring.

IUGS accepterar för överföring alla relevanta efter studentexamen kurser intjänade vid ackrediterade institutioner, inklusive godkänd fortbildning, licensiering och certifiering kurser före eller efter antagning.

Eftersom de flesta kandidaterna är mitten av livet yrkesverksamma, de erkänns som jämlikar och respekteras för sin karriär, personlig, och skolastiska prestationer. Den traditionella professor-elev relationen är ersatt med akademiska och yrkesmässiga gemenskap. En bindning bland kandidaterna, liksom mellan kandidaterna och professorerna, utvecklas och fortsätter bortom examen.

Den UNIVERSITET grundades 1979, är ackrediterad, och har tjänat akademiskt och yrkesmässigt erkännande och godkännande från offentliga och privata organisationer. Varje professor är en yrkesutövande som har tjänat åtminstone en doktorsexamen. Därför är akademiska och praktiska kunskaper integreras i IUGS lärande upplevelse.

Uttalande av övertygelse

Ett behov föreligger för examen grader som är prisvärda, är individuellt tempo, besitter akademisk integritet och tillåta doktorander och master kandidater att fortsätta att uppfylla sina övriga skyldigheter. Alla relevanta forskar krediter från ackrediterade institutioner bör godtas för överföring. De flesta post studentexamen poäng som krävs för licensiering och certifiering bör accepteras för överföring. Doktorander bör ha rätt att ta efter studentexamen kurser på olika institutioner som tjänar deras yrkesmässiga och personliga mål. Forskarstuderande som söker grader bör åläggas att ta, eller har tagit tidigare, den traditionella antalet efter studentexamen poäng som krävs av stora universitet. Forskarstuderande ska vara individuellt erkänd och respekterad för sina professionella och akademiska prestationer. Studenter med yrkesmässig mognad och relevant livserfarenhet är de bästa kandidaterna att bedriva forskarutbildning.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk

Skolan erbjuder också:

PhD

International University For Graduate Studies - IUGS

addiction STUDIER ... [+]

addiction STUDIER

Det finns en växande efterfrågan på vidareutbildning och meriter inom området missbruk. Du kan ha en professionell och akademisk bakgrund som liknar våra nuvarande kandidater. Är du en legitimerad missbruk professionell med en kandidatexamen eller magisterexamen som har tagit professionell och fortbildningskurser eller är du ett beroende professionell söker en ungkarlar och efter masters-certifiering samt en internationell certifiering? Om du är, kanske du har slutfört alla nödvändiga kurser för master eller doktorsexamen. En undersökning kan krävas för att omvandla denna kurser i examen kredit. Fakulteten är yrkesutövare som besitter åtminstone en tjänat doktorsexamen och som är goda kommunikatörer. Därför är både teori och praktik integreras för utbildningen som krävs för din professionella utveckling och erkännande. Instruktions filosofi och Mission IUGS är för att utbilda yrkesverksamma inom Addiction Studies Program för att möta samhällets behov ta itu med de spirande missbruksproblem nationellt och internationellt. Den beroende av studier på forskar och masterprogram på IUGS kräver som grund uppdrag av yrket som beskrivs av National Association för alkohol- och narkotikamissbruk rådgivare (NAADAC) "NAADAC mission är att leda, förena och stärka missbruk fokuserade yrkesverksamma att uppnå kvalitet genom utbildning, opinionsbildning, kunskap, standarder för praxis, etik, professionell utveckling och forskning. "Antogs 1998. IUGS prenumererar också till standarder som framförts av den internationella certifiering och Ömsesidighet Consortium (IC & RC) att främja internationella ömsesidiga standarder i credentialing i alkohol och narkotika behandling, förebyggande och kliniska områden tillsyn. Bortom grunden för de professionella krav är utbildningsprogrammen skapats för att ytterligare öka kunskapen och... [-]
Dominica Portsmouth
September 2019
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University For Graduate Studies - IUGS

Fakulteten för beteendevetenskap Hälso ger ackrediterade, erkänt och prisvärt doktorsexamina och magisterutbildningar för beteende vårdpersonal som önskar att utöka sin p ... [+]

Fakulteten för beteendevetenskap Hälso ger ackrediterade, erkänt och prisvärt doktorsexamina och magisterutbildningar för beteende vårdpersonal som önskar att utöka sin personliga och yrkesmässiga utveckling.

Våra program erbjuder kandidater möjlighet att förbättra sina pedagogiska sysselsättningar på en del eller heltid efter: - Exploring nuvarande trender, filosofier, metoder och metoder; - Främjande av samspelet med andra psykiska vårdpersonal och lärare; - Tillerkänna kandidater möjlighet att formellt fokusera på deras specifika område (s) av intresse.

Kandidater som framgångsrikt har fullföljt vår forskarutbildning njuta erkännande, liksom förvärvade kunskaper som krävs för att uppfylla sina mål i yrkeslivet och bättre betjäna sina kunder, organisationer och samhällen.... [-]

Dominica Portsmouth
September 2019
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University For Graduate Studies - IUGS

IUGS studenter är typiskt mitten yrkesmän som avslutat sin post-studentexamen kurser. Studenter som behöver ytterligare kurser för att uppfylla sina krav kommer att få mö ... [+]

Instruktions filosofi och Mission

IUGS studenter är typiskt mitten yrkesmän som avslutat sin post-studentexamen kurser. Elever som behöver extra kurser för att uppfylla deras krav kommer att ges möjlighet att ta kursen (s) vid en annan ackrediterad efter studentexamen institution eller genom självstudier på IUGS.

Kurser lämnas för avancerade stående överföring kredit måste godkännas av dekanus. De kurser måste vara relevant för elevernas akademiska och / eller yrkesmässiga mål och vara förenligt med den grad som ska tjänas.

Den primära uppgift är att hjälpa dessa elever att slutföra en doktorsexamen inom det valda område av studien för att förbättra och främja områdena folkhälsa och sjukvård.... [-]

Dominica Portsmouth
September 2019
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Introduction to the Parapsychology Program at IUGS