All Saints University, Dominica

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

All Saints University är engagerad i att tillhandahålla högkvalitativ utbildning som leder till en doktorsexamen vid mycket rimliga avgifter. Universitetet strävar efter att producera omfattande och grundligt utbildade akademiker som inser att sjukvården inte bara är en handel som ska läras men att den betyder en känsla av socialt ansvar. All Saints University söker sökande med demonstrerad stark drivkraft och lust att lyckas och vem kan fokusera på medlidande och humanitära aspekter av medicinsk profession. Vårt universitet uppmuntrar sina studenter att aktivt engagera sig i samhället och att svara på behoven hos dem de tjänar. Att starta en karriär inom medicin beror på en solid grund för information och kunskap som förvärvats under din tid i läkarskolan. Med mycket få människor i världen som bär MD-titeln är ett medicinskt yrke faktiskt en liten grupp högt respekterade och högkvalificerade humanitärer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Health M.D. »

Program

Skolan erbjuder också:

M.D.

4-Year MD Program

Campusstudier Heltid 4 år February 2019 Dominica Roseau

[+]

Curriculum Gradering Krav [-]

5-årigt MD-program

Campusstudier Heltid 5 år February 2019 Dominica Roseau

Det femåriga MD-programmet är utformat för gymnasieskolor som har för avsikt att skaffa en MD-examen. Detta program omfattar 4 terminer av premedicinska kurser, inklusive de som anges ovan. Efter avslutad 4 terminer av förberedande kurser får studenterna automatiskt slutföra den grundläggande medicinskvetenskapliga (prekliniska) delen av examensprogrammet med sina motsvarigheter i 4-årsprogrammet. [+]

Det femåriga MD-programmet är utformat för gymnasieskolor som har för avsikt att skaffa en MD-examen. Detta program omfattar 4 terminer av premedicinska kurser, inklusive de som anges ovan. Efter avslutad 4 terminer av förberedande kurser får studenterna automatiskt slutföra den grundläggande medicinskvetenskapliga (prekliniska) delen av examensprogrammet med sina motsvarigheter i 4-årsprogrammet.

Curriculum

Graduation Requirements

För att vara berättigad till utmärkelse av doktorsexamen måste studenterna fullgöra alla examensbehov i All Saints University, Dominica . Dessa inkluderar:

Framgångsrikt genomförande av 5 terminer av Basic Medical SciencesFramgångsrik genomförande av 72 veckor godkända kliniska prästen / rotationer på anknutna eller godkända lärosätenFramgångsrik slutförande av en styrelse för medicinska examinator (NBME) administrerade utträdesexamen för grundläggande och kliniska vetenskaper, eller;Framgångsrik slutförande av USA: s medicinska licensutredning (USMLE) Steg 1 och 2 klinisk kunskap (CK). I stället för USMLE kan en elev slutföra Läkemedelsrådet för Kanadas utvärderingsexamination (MCCEE) som utförs av Canadian Medical Council. Under exceptionella omständigheter kan en student tillåtas att hoppa över någon av ovan nämnda undersökningar (USMLE / MCCEE) förutsatt att han eller hon avslutar jämförbara undersökningar av en nationell granskningsanstalt i det land där studenten avser att träna. Detta kommer att behandlas från fall till fall.En elev måste vara i gott skick. Han / hon måste få godkännande från olika avdelningar vid universitetet, inklusive kontorsavdelningen, registret, laboratorierna och biblioteket. Han / hon måste också ha god uppförande och karaktär. [-]