Läs den officiella beskrivningen

All Saints University är engagerad i att tillhandahålla högkvalitativ utbildning som leder till en doktorsexamen vid mycket rimliga avgifter. Universitetet strävar efter att producera omfattande och grundligt utbildade akademiker som inser att sjukvården inte bara är en handel som ska läras men att den betyder en känsla av socialt ansvar. All Saints University söker sökande med demonstrerad stark drivkraft och lust att lyckas och vem kan fokusera på medlidande och humanitära aspekter av medicinsk profession. Vårt universitet uppmuntrar sina studenter att aktivt engagera sig i samhället och att svara på behoven hos dem de tjänar. Att starta en karriär inom medicin beror på en solid grund för information och kunskap som förvärvats under din tid i läkarskolan. Med mycket få människor i världen som bär MD-titeln är ett medicinskt yrke faktiskt en liten grupp högt respekterade och högkvalificerade humanitärer.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

M.D.

All Saints University, Dominica

... [+]

Curriculum Gradering Krav [-]
Dominica Roseau
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
All Saints University, Dominica

Det femåriga MD-programmet är utformat för gymnasieskolor som har för avsikt att skaffa en MD-examen. Detta program omfattar 4 terminer av premedicinska kurser, inklusive ... [+]

Det femåriga MD-programmet är utformat för gymnasieskolor som har för avsikt att skaffa en MD-examen. Detta program omfattar 4 terminer av premedicinska kurser, inklusive de som anges ovan. Efter avslutad 4 terminer av förberedande kurser får studenterna automatiskt slutföra den grundläggande medicinskvetenskapliga (prekliniska) delen av examensprogrammet med sina motsvarigheter i 4-årsprogrammet.

Curriculum

Graduation Requirements

För att vara berättigad till utmärkelse av doktorsexamen måste studenterna fullgöra alla examensbehov i All Saints University, Dominica . Dessa inkluderar:

Framgångsrikt genomförande av 5 terminer av Basic Medical SciencesFramgång... [-]
Dominica Roseau
September 2019
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska