Basic Health Care College Of FVH

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är ett team som består av professionella och kompetenta medarbetare inom social- och hälsoområdet och det pedagogiska området som brinner för fortbildningsområdet. Vår kunskap och erfarenhet täcker ett brett spektrum av discipliner och vi levererar professionalism och expertis på hög nivå.

Vi fokuserar på ditt företags behov och baseras på din situation. Detta innebär att vi kan strukturera skräddarsydda, flexibla och speciella kurser i dessa dagar eller konferenser för den enskilda arbetsplatsen.

Vårt team av kompetenta och erfarna lärare vet vad som rör sig. Vi har fingret på pulsen och kan dra nytta av vårt breda professionella nätverk. För att stärka den enskilda deltagarens möjlighet till överföring tar vi vår utgångspunkt i praktiken, och vi arbetar med till exempel undervisningsdifferentiering, actionlärning, simulering och digitalt lärande.

På fortbildningsavdelningen fokuserar vi på utveckling på alla nivåer. Vi vet att medarbetarna ständigt står inför nya utmaningar och problem. Och vi vet att utveckling kräver många enskilda medarbetare. Vi deltar i olika nätverk på kommunal, regional och nationell nivå och ser samarbete som en viktig del av vår egen kompetensutveckling.

Platser

Fredericia

Address
6. Julivej,67
7000 Fredericia, Danmark

Kolding

Address
Tvedvej,7
6000 Kolding, Danmark

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: