The Cyprus School of Molecular Medicine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Cypern skolan för molekylär medicin (CSMM)

Cyperns institut för neurologi och genetik (CING) etablerat sin forskarskola, Cyperns skolan för molekylär medicin (CSMM) i september 2012, riktar sig till studenter med forskningsintressen som gäller för institutets verksamhet.

Den CSMM ger en oöverträffad pedagogisk erfarenhet till de högsta uppnå studenter, som kan förvänta sig att bli undervisade och mentor ledande biomedicinska forskare och Neurologer i Cypern, samtidigt som de arbetar tillsammans med dem i sina respektive laboratorier.

Den CSMM erbjuder sju utbildningar som leder till MSc och doktorsexamen, respektive.

De program som erbjuds leder till följande titlar: 1. Mästare i Science (MSc) i molekylärmedicin 2. Mästare i Science (MSc) i medicinsk genetik 3. Mästare i Science (MSc) i neurovetenskap 4. Mästare i Science (MSc) i biomedicinsk forskning 5. Doctor of Philosophy (PhD) i molekylärmedicin 6. Doctor of Philosophy (PhD) i medicinsk genetik 7. Doctor of Philosophy (PhD) i neurovetenskap

Som ett Center of Excellence inom grundforskning och tillämpad forskning inom biomedicin och kliniska vetenskaper syftar till att kombinera tjänster, forskning och utbildning, så att i slutändan förbättra livskvaliteten för människor, har CING banat väg för en ny generation av forskare. Den Cypern School of Molecular Medicine, inrymt i de CING lokaler ger studenterna en unik pedagogisk erfarenhet som kombinerar undervisade kurser och forskning bedrivs i specialiserade state-of the-art laboratorier inom neurologi, genetik och biomedicin. CSMM studenter undervisas och mentor av några av de mest kvalificerade forskare inom sina områden. Den CSMM syftar till att attrahera framstående studenter med intellektuella nyfikenhet, som vill expandera sin utbildning och state-of-kunskap om regionala problem av global betydelse på de ämnen som omfattas av avdelningarna och kliniker vid CING.

Vad du får som en CSMM elev

Efter att ha avslutat sin valda utbildningen kan utexaminerade från CSMM räknar med att ha en fördjupad kunskap om ämnen som omfattas av de specialiserade avdelningar och kliniker i CING, samtidigt främja sin analytiska förmåga, förståelse av problem och förmåga att föreslå innovativa lösningar bidrar till det internationella vetenskapliga samfundet. Det livliga miljön i CING, inom vilken CSMM ligger, ger en idealisk miljö för eleverna att uppleva och dra nytta av de 3-stolparna som arbetar sömlöst tillsammans för att bilda en positiv feedback loop: TJÄNSTER (dag kliniker och sluten avdelningen), FORSKNING (6 kliniska vetenskaper avdelningar och 9 Biomedicinsk vetenskap avdelningar) och UTBILDNING.

Det är målet för både institutet och skolan för våra studenter att förvärva inte bara akademisk kompetens medan på CSMM, men också värdefulla överförbara färdigheter. Av denna anledning var och en av våra program och deras respektive banor har byggts för att inkludera praktiska och viktiga färdigheter, såsom förmågan att arbeta flitigt och produktivt på utmanande projekt, förmågan att sätta upp mål och framgångsrikt hantera en studie / lab schema, samarbetsförmåga , god kommunikationsförmåga och effektiv kommunikation av idéer både muntligt och skriftligt.

Platser

Nicosia

Cyprus Institute of Neurology & Genetics

Address
International Airport Ave. 6,
Ayios Dhometios

Nicosia, Nicosia, Cypern
Telefon
+357 22392840

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium