Läs den officiella beskrivningen

Grundades av Jesu Samfund i 1623 , är det ett katolskt universitet, erkänt av den colombianska regeringen, som syftar till att tjäna det mänskliga samhället, särskilt Colombia, som vill skapa ett mer civiliserat, mer utbildat och rättvisare samhälle inspirerat av evangeliets värderingar.

Den främjar omfattande utbildning av människor, mänskliga värderingar, utveckling och överföring av vetenskap och kultur och bidrar till utveckling, vägledning, konstruktiv kritik och omvandling av samhället.

Det första universitetet i Colombia med institutionell ackreditering

Utbildningsdepartementet , genom resolution nr 1320, krediterade den 12 juni 2003 vid Pontificia Universidad Javeriana , för en period av åtta år.

I resolutionen betonas att universitetet "har uppnått tillräckliga kvalitetsnivåer, så att det i enlighet med reglerna i frågan kommer att erkännas offentligt detta faktum genom en formell handling av institutionell ackreditering".

Uppdrag

Javeriana University är en katolsk institution för högre utbildning, grundad och driven av Jesu samhälle, engagerad i utbildningsprinciper och riktlinjer för den grundande enheten.

Experter undervisar, forskar och service excellence som ett land integrerade regioner, globalt och tvärvetenskapligt perspektiv universitet, och föreslår:

  • Integrerad bildning av människor som står ut för deras höga kvalitet mänskliga, etiska, akademiska, professionella och sociala ansvar.
  • Skapandet och utvecklingen av kunskap och kultur i ett kritiskt och innovativt perspektiv för att uppnå ett rättvist, hållbart, inkluderande, demokratiskt, medkännande och respektfullt mänskligt värdighetssamhälle.

    576 University Board, 26 april 2013 Avtal ( Ladda ner avtal )

Programmen undervisas på:
  • Spanish (Colombia)
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

PhD

Pontificia Universidad Javeriana

Doktorgrad i klinisk epidemiologiprogram syftar till att ge akademiska erfarenheter som möjliggör utbildning av forskare med förmåga att utföra och självständigt styra un ... [+]

Doktorgrad i klinisk epidemiologiprogram syftar till att ge akademiska erfarenheter som möjliggör utbildning av forskare med förmåga att utföra och självständigt styra undersökande processer som bidrar till utvecklingen av klinisk och hälsovård.

Som en grundläggande disciplin i klinisk medicin tenderar utbildningen av läkare på detta område att generera eller kvalificera metoder som stödjer bevis och tillåta förutsägelser och framgångsrika insatser, från klinisk praxis, om hälsosjukdomsprocesserna.

Således kommer forskningsverksamheten hos doktorander och läkare att inriktas på att generera alltmer exakta, tillförlitliga och giltiga metoder för att fatta beslut som förbättrar villkoren och förfarandena för patientvård och främjande av hälsa. Detta innebär möjligheten att generera nya metoder eller ge vetenskapliga svar på problem som finns i klinisk praxis.... [-]

Colombia Bogotá
Januari 2020
Spanish (Colombia)
Heltid
Deltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska