Skolor & universitet i Bulgarien

Bästa skolor & universitet i Bulgarien 2018

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor i Bulgarien. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Bulgarien. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna utbildningarna.

Hitta universitet i Bulgarien och bläddra genom sina program för att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika studiemöjligheter i Bulgarien och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Bulgarien direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Bulgarien

University Of Ruse

Kandidatexamen Bulgarien Ruse October 2018

UNIVERSITET RUSE "ANGEL Kanchev" (UR) är en självständig statligt finansierad högre institution utbildnings som består av 8 fakulteter som erbjuder grundutbildning, forskarutbildning och forskarutbildning inom områdena: social, ekonomisk och Juridikstudier; Tekniska studier; Naturvetenskap, matematik och informatik; Utbildningsvetenskap, lärarutbildning och utveckling; Jordbruk och sjukvård till cirka 10.000 studenter och doktorander examensstuderande. Lärarna består av över 5… [+] 00 högt kvalificerade heltids lärare, varav 46 professorer, 168 docenter och 331 doktorander föreläsare. UR är den enda bulgariska universitet - medlem av Donau rektorer konferensen och är en ordinarie ledamot i European University Association, Visegrad University Association, Balkan University Association och andra internationella organisationer. UR är intensivt engagerad i EG: s internationella samarbete: Erasmus +, Horisont 2020, Interreg, etc. Det rankas bland de tre första bulgariska universitet med avseende på antalet genomförda internationella projekt, studenter och personalrörlighet och ekonomiska bidrag från internationella projekt. Det har mer än 200 bilaterala avtal som undertecknats med 28 länder i Europa. Den tyska förbundskanslern Dr. Angela Merkel är Hedersdoktor vid universitetet i Ruse. Studier vid University of Ruse stöds av up-to-date akademiska faciliteter - renoverade lokaler på campus, nya specialbibliotek, datorresurser, intranät och internet, kopiering och tryckeritjänster. För intresserade studenter vid universitetet i Ruse ger perioder av rörlighet för undervisning eller praktik vid europeiska universitet och näringslivsorganisationer. Mer information om universitetet kan ses på: http://www.uni-ruse.bg/en [-]