Läs den officiella beskrivningen

University of Marilia (Unimar) har över ett halvt sekel ägnar sig åt utbildning av högt kvalificerade yrkesutövare att arbeta på arbetsmarknaden. Idag framstår som en av de ledande utbildningsinstitutioner i landet och kommer att vara i det tredje årtusendet den största privata utbildningsföretag universitet i Brasilien.

Med beprövad erfarenhet, dessa kommande åren som en generator kunskapscentrum, överföra dem till flera generationer och bildar ledare inom olika områden.

Historia

Den institution kom i Marilia, 1938, då staden - med bara nio år gammal - hade redan utsikterna för kommersiell utveckling, industri och jordbruk, inklusive överraskande ökning av befolknings index.

Vid detta tillfälle, professor Glicerio Póvoas lyckades skapa Alta Paulista School of Commerce, som då hette Academy of Marilia Commerce, som installerade loppet of Economics. Senare den 30 december 1956 ledde till att föreningen för Marilia Education idag upprätthåller Unimar. Sedan dess har tillväxten var naturligt, följa utvecklingen av deras land.

Den Unimar som ett centrum generator av kunskap genom undervisning, forskning och utbyggnad, har följt utvecklingen och delta i omvandlingsprocesser i samhället.

Således kunde resultatet inte vara annorlunda: den första skolan 1938, med drygt 50 kvadratmeter, idag institutet har komplett infrastruktur, med en av de mest moderna och utrustade universitetsområdet i landet.

Mission

University of Marilia har som MISSION bildar etiska och kompetent professionell, som ingår i den nationella gemenskapen, möjlighet att erbjuda kunskap, främja kultur, utbyte för att utveckla det kollektiva medvetandet i den fortsatta sökandet efter återvinning och mänsklig solidaritet.

Utsikt

Vara ett nationellt referens institution inom högre utbildning och redovisas som propagator av kvalitet i undervisning, forskning och utbyggnad.

Värden

Respekt för kunden, kvalitet och tillförlitlighet, engagemang, innovation, etik, socialt ansvar, hållbarhet, säkerhet.

Mål

Att vara en innovativ, kundorienterad, folk och resulterar i ständigt sökande efter undervisningens kvalitet.

Programmen undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade de Marília (UNIMAR)

Grundutbildningen i omvårdnad Unimar har varit i drift sedan 1989 och är erkänd av yttrandet från den federala skolnämnden nr 27/93 och förordning nr 472, den 15 mars, 19 ... [+]

Kurs

Grundutbildningen i omvårdnad Unimar har varit i drift sedan 1989 och är erkänd av yttrandet från den federala skolnämnden nr 27/93 och förordning nr 472, den 15 mars, 1993. 80 studenter per år erbjuds på natten. Platser är upptagna av studenter i stora skaror från andra städer, kännare av deras tradition. Undervisningen av Nursing Kursprojektet konstruerades baserat på mission, vision och värderingar vid universitetet i Marilia. Från dessa lokaler pedagogiskt projekt Kursens etablerar sitt uppdrag söker oskiljbarhet undervisning, forskning och utbyggnad. Integrationen mellan undervisning och service, rätten till hälsa och kampen för att bygga en ny vårdmodell styrs av principerna om SUS, i samband med eget kapital och omfattande vård till människors hälsa och samhälle. Den Unimar Omvårdnad Course producerar och lär integrerade vetenskap till samhället, med axeln i hälso- och sjukvården.... [-]

Brasilien Marília
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska