Läs den officiella beskrivningen

Presentations

Universitetet San Francisco (USF) har studenten traditionen av en fast institution på utbildningsmarknaden. De är över 39 år av erfarenhet och 80.000 studenter. Närvarande i städerna Bragança Paulista, Campinas (Units Swift och Cambuí), Itatiba och São Paulo, erbjuder mer än 30 grundutbildningsprogram, 10 examen, inklusive tre Masters och forskarutbildning.

Ett universitet vars huvudsakliga pelare fullständig bildning av studenten. I denna mening, lärare arbetar med engagemang för studenten att sticka ut i det yrke de valt. Utanför klassrummet, är händelser som erbjuds, kurser, projekt och uppsökande verksamhet, samt allt nödvändigt stöd för studenten att delta i utbyten och komma ut på arbetsmarknaden, bland andra möjligheter.

För allt detta är USF ett universitet som förutom att överföra kunskap, främjar integrerad mänsklig utveckling, deltar i studentens dröm om att bli en kompetent och skicklig professionell.

Being Community

USF är en del av den utvald grupp av högre utbildning EU-institutionerna (ICES) i Brasilien, deltar också den brasilianska Association of gemenskapens Universities (ABRUC), som sammanför 66 institutioner, presenterar begrepp 3-5 på bankens Världens Generalindex för kurser ( IGC), undervisningsministeriet (MEC).

ICES kännetecknas av kvalitet i sin verksamhet och kallelse att bidra till samhället. En annan viktig skillnad är att 100% av de medel som av gemenskapen återinvesteras till fördelar för studenter och samhället, eftersom de bär ideella verksamheter.

Inspirerad av temat "utbildning för fred" och rörd av dess beskyddare, St Francis av Assisi, är USF uppdrag produktion och spridning av kunskap, broderskap och solidaritet. Således, dag för dag, är begreppet "Community College" utövas genom sociala projekt och samhället stödåtgärder och aktiviteter som har som pelare undervisning, forskning och förlängning.

Den doktorand vid USF har möjlighet att uppleva verkligheten i samhället, som kombinerar teori med praktik.

Mission

Producera och sprida kunskap, vilket frigör människor för dialog mellan vetenskap och tro och främja broderskap och solidaritet, genom bruket av goda och därmed fredsbyggande.

Utsikt

För att bli erkänd för akademisk excellens, dynamik, innovation och engagemang för samhället, rättvisa, fred och ekologi.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

M.D.

Universidade São Francisco (USF)

Latinamerika har upplevt sedan 1990-talet, en bred rörelse för bildandet av kritiska medicinska, kreativ, ansvarig, etiska och mer human. Medvetna om detta, San Francisco ... [+]

medicin

Latinamerika har upplevt sedan 1990-talet, en bred rörelse för bildandet av kritiska medicinska, kreativ, ansvarig, etiska och mer human.

Medvetna om detta, San Francisco syftar till att komma in på arbetsmarknaden, skickliga yrkesmän, värdera universitetsförlängnings kurser som tillåter bildandet av forskare med fokus på utveckling av en adekvat hälsopolitiska behoven i landet.

Blandningen föreslås för framtiden är att ge grundläggande service, men är medveten om möjligheten att lösa effektivt komplexa hälsoproblem.

Sedan en tid tillbaka har universitetet tränat yrkesverksamma inom de fyra stora områden av Residency - medicinska, kirurgiska, Pediatric och gynekologisk-Obstetrisk - att arbeta med multidisciplinära team med utbildad personal, som kombinerar teori med praktik, kvalificerade och utbildning studenten etiska, sociala och mänskliga principer.... [-]

Brasilien Sao Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
12 - 12 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Institucional USF