Läs den officiella beskrivningen

Den UNIPAC- rektor Antonio Carlos började sin verksamhet i staden Barbacena, 1965, och dess grundare professor Boniface Andrada.

Den Unipac-JF Campus II medlem av rektor Antonio Carlos- Unipac har sitt ursprung i 1996 med skapandet av Institutionen för redovisning vid Dr. José Rua Cesario 175 i District of Sal steg registrerar stark efterfrågan.

Två år senare, installerade han den första av Juiz de Fora talterapi naturligtvis, med tanke på förväntningar om juizforana utbildningsväsendet och har stor efterfrågan på grund av avsaknaden av framsteg i staden och regionen.

År 2000 byggdes ny byggnad i grannskapet gårdar Bethania med moderna laboratorier och särskilda faciliteter som behövs för att lära sina akademiska områden av humaniora, idrott och hälsa.

Således, i enlighet med sin utbyggnadsplan har skapat flera kurser i linje med Juiz de Fora behov och regionala omgivningar, blir den integrerade Campus, rektor Antonio Carlos, hålla humanistiska fakulteten och vetenskap med kurser administration, bokföring och masskommunikation Kval: journalistik och turism; Institutet för Juiz de Fora utbildning med högre Normal Course Hälsouniversitetet med biomedicin kurser, idrott, Omvårdnad, apotek, sjukgymnastik, kost, veterinärmedicin, Biological Sciences; Medicinska fakulteten vid School of Medicine, Juridiska fakulteten och samhällsvetenskap med lagen Course och Institute of Technology och sekventiella studier av Juiz de Fora med teknik kurser i miljö, teknik i marknadsföring Management Technology i Business informatik och teknik i säkerhet.

Under årens lopp, efter att ha avslutat dina mål och har absorberat efterfrågan i Juiz de Fora, vissa kurser elimineras därmed utöka antalet platser för de befintliga.

Att vara i sin 16: e år av existens har för närvarande cirka 230 lärare, inklusive läkare, lärare och experter till fullo uppfyller de MEC bestäm och utveckla sin undervisning i flera av institutionens kurser enligt sitt uppdrag som är: "Reach for mitten av utbildning, forskning och förlängning, kunskap för filosofi för vetenskap, teknik och tekniker i allmänhet, för att bidra till och påverka utvecklingen av sociala områden i regionen Minas Gerais och Brasilien, som också utbilda yrkesverksamma för samhället. "

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Det övergripande målet för veterinärmedicin naturligtvis är utbildningen av allmänläkare inom en helhetssyn, med de kunskaper och färdigheter som behövs för förebyggande ... [+]

Den utbildade professionella är kvalificerad att verka inom klinisk och sällskapsdjur kirurgi, klinik och kirurgi av husdjur eller idrott och även i multidisciplinära team inom områdena hälsa, ekologi, miljö sanering och förebyggande av zoonoser. I produktion och djuravelsverksamhet, är verksamt inom områdena djur skapande djurhållning och produktion av kött och mjölk från olika arter, samt teknik och kontroll av animaliska produkter. jordbruk och jordbruksnäringen och teknisk kontroll av djurlaboratorier drog och foderfabrik är också delar av veterinärens roll, bland många andra.

Loppet Veterinärmedicinska Farm School har modern djursjukhuset som är värd utbildningsförfaranden, forskning och service till samhället. Kursen är dagen, som varar 5 år.... [-]

Brasilien Juiz de Fora
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

M.D.

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Under Medicine Unipac, gott möjligheter till lärande finns i teori och praktik, inklusive tjänster till befolkningen enligt kursen där studenten är insatt. ... [+]

Under Medicine Unipac, gott möjligheter till lärande finns i teori och praktik, inklusive tjänster till befolkningen enligt kursen där studenten är insatt.

Vad gör professionella Hjälper individer och samhällen i förebyggande och behandling av sjukdomar, studier, undersökningar och behandlar sjukdomar och sjukdomar, att välja de bästa förfaranden för att förhindra dem och bekämpa dem; göra en diagnos, begär undersökning, receptbelagda läkemedel och gör kirurgi. Den fungerar också i forskning om nya läkemedel och utrustning eller delta i förebyggande program, renhållning och planering av samhällsmedicin.

där hon arbetar Sjukhus, kliniker, vår... [-]
Brasilien Juiz de Fora
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska