Läs den officiella beskrivningen

Celso Lisboa föddes i staden Rio de Janeiro i början av 20-talet. Son av lärare, började han sitt liv ägna sig åt politik som kommunalråd och statlig lagstiftare på 1950-talet. På den tiden utvecklade han projekt för ekonomisk och social relevans och på eget initiativ, som grundades och upprätthållit Recovery Center Bela Vista och välfärd arbete för minderåriga. Minska social ojämlikhet genom utbildning av hög kvalitet var en dröm, din dröm.

År 1964, övergav han politisk verksamhet att grunda College Atheneu brasilianska, som syftar till mitten och gymnasiet. Fortsätter sin dröm, skapat 1971, University Society Celso Lisboa. Konsolidera sin framgångssaga i 1998, institutionen erövra ställning University Center, som erbjuder, förutom kurser i förvaltning, graderingar på hälsa och miljö.

Den Celso Lisboa är bäst University Center för hälsa och välbefinnande i Rio de Janeiro. Med 45 års existens, har institutet utbildat mer än 20.000 studenter i sina grundutbildningar. Det finns 14 tusen kvadratmeter infrastruktur på ett enda campus i hjärtat av norra zonen, framför Superhighways Sampaio Station:

80 klassrum uppdelade i 5 block 18 laboratorier för praktiska klasser 4 datorsalar 3 salonger multisport gym akademi bibliotek

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Loppet för psykologi Celso Lissabon syftar till att göra det möjligt för psykologer och pedagoger att ingripa i det sociala området, vilket ger en integrerad utbildning i ... [+]

Loppet för psykologi Celso Lissabon syftar till att göra det möjligt för psykologer och pedagoger att ingripa i det sociala området, vilket ger en integrerad utbildning i form av tvärvetenskaplighet, flexibilitet och kreativitet, från en aktuell bild av psykologi.

Utbildning av psykologer

Psykologi under Celso Lisboa bildar den allmänna med expertis inom inriktning inom Corporate psykologi och klinisk psykologi. Från den 7: e perioden eleverna kan välja mellan två inriktningar: klinisk psykologi (EG) och institutionella Psychology (EI).

Professionella marknaden:

Psykolog bildas av Celso Lisboa kan agera på:

Clinic - främja förebyggande åtgärder och anpassning av mannen till sin sociala miljö Organisationer och institutioner - förvaltar den mänskliga faktorn och dess relation med arbete och yrken; Sjukhus - att främja välfärd patienter och humanisering av sjukvårdsteam; Utbildningsområde - forskning och utveckling av undervisningen-inlärningsprocessen i olika dimensioner (affektiva, sociala och kognitiva); Rättsligt område - familjedomstolar, barnskyddsbyråer, fängelsesystem och institutioner för ungdomsbrottslingar; Idrottsplats - utvärdering av motiverande och känslomässiga tillstånd i idrottare, tränare och lag i lag och individuella idrotter; Akademisk forskning - bedriva forskning i offentliga och privata institutioner, samt deltar i undervisning på högskolenivå. ... [-]
Brasilien Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Celso Lisboa - O sucesso custa menos do que você imagina