Skolor & universitet i Bolivien

Bästa skolor & universitet i Bolivien 2018

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor i Bolivia. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Bolivia. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna utbildningarna.

Hitta universitet i Bolivia och bläddra genom sina program för att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika studiemöjligheter i Bolivia och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Bolivia direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Bolivia

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Kandidatexamen Bolivia Cochabamba Colcapirhua Municipality February 2019

Privat Technical University UNITEPC Cosmos är en institution för högre utbildning, lagligen etablerad och skyddas av artikel 94 i konstitutionen av Plurinational staten Bolivia. Den anda som skapades vid tekniska universitetet Private Cosmos, UNITEPC, 24 år, har inte bara ett socialt rum yrkesutbildning men är en plats som erbjuder en verklig möjlighet till en omfattande professionalisering i dessa dagar av Post- modernitet, globalisering och informationsteknik, där det in… [+] te är lätt att hitta utbildningsförslag som omfattar främjande av etiska och moraliska värderingar som samhället kräver. I UNITEPC är "högre utbildning live" med en entreprenörsanda och mänskligheten. För detta ändamål har ett uppdrag och tydlig och objektiv vision som genererar höga förväntningar för att lyckas med sina elever, en lärare prestigefyllda yrkesverksamma från olika områden av mänsklig kunskap som är utbildade för att genomföra utbildningsprocesser inom högre utbildning, förvaltning baserad på vetenskaplig kunskap. Välkommen till denna akademiska miljön. mission "Att bidra till en hållbar utveckling av landet och världen genom vetenskaplig och teknisk forskning, innovativa former av produktion och bildandet av socialt ansvarsfulla yrkesverksamma, proaktiva, forskare och ledare med kritiska kapacitet, för att underlätta utvecklingen av den kulturella mångfalden, social rättvisa, demokratiska samexistens och välstånd". utsikt "Att vara ett universitet i nationell och internationell projektion, kunna möta behoven hos hög strategisk prioritet inom yrkesutbildning, med en kallelse service till inter gemenskapen i områden som har betydelse för den omfattande, hållbart, vetenskaplig och teknisk utveckling, genomförande pedagogiska processer kvalitet och rättvisa". [-]