Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till en av de bästa och mest avancerade lärosäten i världen. Sedan 1996 fakulteten för internationella studenter har utbildat tusentals Läkare, Stomatologists (tandläkare) och apotekare.

Azerbajdzjan Medical University (AMU) grundades 1930, är ​​en av de största och mest prestigefyllda högskolor i landet.

Det finns 5 fakulteter som omfattar: allmänmedicin, medicinsk profylax, Stomatologi (Dentistry), militärmedicin, apotek.

Det finns för närvarande 8000 elever (inklusive 1171 utländska studenter) studerar vid universitetet. Kurserna ges genom 74 akademiska institutioner genom en omfattande personal på över 1628 utbildad personal.

Det finns 5 fakulteter som inkluderar:

01. allmänmedicin

Under de senaste 10 åren 2768 vetenskapliga verk av de anställda vid fakulteten publicerades, 467 av dem är handböcker, handboken kompletterar och andra utbildnings metodisk verk, 1173 är den artikel i tidskrifter, 1128 är avhandlingen, 605 verk publiceras i vetenskapliga sammanfattningar av de främmande länder och i konferensmaterial.

02. MEDICAL profylaktika

03. STOMATOLOGI

Den Stomatologi fakulteten Azerbajdzjan Medical University anordnades 1954. Syftet med grundandet av fakulteten var att ge befolkningen i vår republik med högkvalificerade tandläkare specialister.

04. MILITÄRA MEDICIN

05. farmaceutiska

Flera läkare för kemi- och bioteknik Sciences arbetar i Azerbajdzjan National Academy of Science är utexaminerade från Institutionen för farmakologi i Azerbajdzjan Medical University.

azerbaijan

I det första decenniet av detta århundrade, Azerbajdzjan var hem till en av de snabbast växande ekonomierna i världen. Driven av den snabba expansionen av sin olje- och gas, det country,Äôs BNP tredubblades mellan 2003 och 2011. Den ekonomiska tillväxten har svalnat under de senaste åren men Azerbajdzjan har ändå gjort en mycket lyckad övergång till en växande marknad ekonomin sedan uppnå sin självständighet från det forna Sovjetunionen 1991. Ett land med mer än nio miljoner människor, sitter Azerbajdzjan vid korsningen av Östeuropa och västra Asien. Det gränsar omedelbart av Turkiet, Iran och Ryssland, och delar regionen med andra forna sovjetrepubliker, inklusive Georgien och Kazakstan.

WHO är vi och vad gör vi?

 • TRC Högskolor del av TRC pedagogiska koncern.
 • Exklusiv världsomfattande representant för AMU.
 • Ett europeiskt företag med europeiska etiska regler.
 • Långa år av erfarenhet.
 • Inte en agent, men en universitet representant

Permanenta sambandskontor runt om i världen

Boende och support

 • TRC Högskolor AMU studenter har garanterat delning campus boende om de vill
 • TRC Högskolor AMU studenter har gratis TV och Wi-Fi tillhandahålls i sina rum
 • TRC Högskolor AMU studenter har en tvättmaskin och kylskåp som avses i sina rum
 • TRC Högskolor AMU studenter har en TRC Högskolor vuxen Mentor (Dr of Medicine)
AMU

AMU juvelen i Azerbajdzjan universitet

 • Medlem i det internationella registret (sedan 1996)
 • Medlem av Svarta havet University Association (sedan 1999)
 • Medlem av International University Association (sedan 2000)
 • Fullvärdig medlem av European University Association (sedan 2002)
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Azerbaijan Medical University

Historia av utbildning i farmakologi i Azerbajdzjan börjar med år 1938. Vår avdelning för farmakologi utbildar högkvalificerade FARMACEUT med kandidat- och magisterexamen ... [+]

Historia av utbildning i farmakologi i Azerbajdzjan börjar med år 1938. Vårt Institutionen för farmakologi utbildar högkvalificerad FARMACEUT med kandidat- och magisterexamen att arbeta i hälsa, inklusive farmakologi fält. Vår avdelning lär studenten grunden farmakologi - sök av källor mediciner, metoder för att kontrollera kvaliteten på läkemedel och beredning av olika läkemedel. Eleverna få kunskaper och färdigheter i genomförandet av moderna metoder för kemiska analyser och inköp av nya läkemedel. Eleverna får också detaljerad information om möjliga effekter av läkemedlet på organismen, liksom att studera kvaliteten på medicin.

Numera finns det mer än 6500 välutbildad FARMACEUT med kandidat- och magisterexamen i Azerbajdzjan. Nästan alla av dem är utexaminerade från AMU: s Institutionen för farmakologi. 11 personer har nyligen försvarat avhandling för doktorsexamen och 44 personer PHD i farmakologi i specialstolar på avdelningen.... [-]

Azerbajdzjan Baku
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Azerbaijan Medical University

Medicinska personal är beredda på "Behandling arbete" specialitet i fakulteten. Grundläggande medicin ämnen studerade vid 1-3 kurser, kliniska ämnen studerade vid 4-6 kur ... [+]

Medicinska personal är beredda på "Behandling arbete" specialitet i fakulteten. Grundläggande medicin ämnen studerade vid 1-3 kurser, kliniska ämnen studerade vid 4-6 kurser.

Vissa elever skiljer sig i utbildning har möjlighet att göra det praktiska arbetet vid universiteten i olika länder (som Turkiet, Tyskland, USA, Bulgarien, Rumänien, Italien) prematur diplom period.

Begåvade studenter från fakulteten prova på vetenskaplig forskning verk av verkliga problem medicin student Scientific Society tillsammans med sin utbildning.

16 avdelningar och en kurs agera på II profylaktisk behandling fakultet. 3 av dem är teoretisk, 14 är klinikavdelningar. Vetenskapliga-undersökningar genomförs vid institutioner på olika problem och lösningar av problem med medicin tillsammans med utbildning.... [-]

Azerbajdzjan Baku
September 2019
Engelska
Heltid
6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Azerbaijan Medical University

Den Stomatologi fakulteten Azerbajdzjan Medical University anordnades 1954. Syftet med grundandet av fakulteten var att ge befolkningen i vår republik med högkvalificerad ... [+]

Den Stomatologi fakultet Azerbajdzjan Medical University anordnades 1954. Syftet med grundandet av fakulteten var att ge befolkningen i vår republik med högkvalificerade tandläkare specialister.

Eftersom de första åren utländska studenter från - (Union of Independent goverments), Lyria, Irag, Palestina, Afghanistan, Pakistan, Turkiet, Iran och andra länder studerar med Azerbaijanian studenter.

Bildandet av tandläkare kliniken vid universitetet i 2002 kan betraktas som den nya etappen av stomatologi fakultet. De praktiska klasser i denna klinik sker i klassrummen är utrustade med moderna apparater.

Generellt 13 doktorer vetenskaper, professorer, 32 dosents och seniora lärare, 46 kandidater of Sciences, 24-lektor, 89 assistenter, 33-lärare arbetar på stomatologi fakulteten.... [-]

Azerbajdzjan Baku
September 2019
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska