University of Southern Queensland (USQ)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Tänker du studera i Australien? University of Southern Queensland (USQ) stolt över att erbjuda det bästa stödet som är möjligt för att hjälpa dig att nå dina studier och karriärmål. USQ-studenter njuter av små klassstorlekar, samverkande inlärningsutrymmen och en rad supporttjänster för att förbättra din studieupplevelse. Med studenter från mer än 80 länder och internationellt ackrediterade grader och program kan du välja att studera på campus, extern eller online.

Om oss

University of Southern Queensland är ett dynamiskt universitet dedikerade till att tillhandahålla kvalitativa grader och program i en flexibel och stödjande miljö. På över 50 år har USQ blivit en framstående undervisnings- och forskningsinstitution, som tillhandahåller utbildning över hela världen från tre regionala platser: Toowoomba, Springfield och Ipswich. Vi har också ett uppdragscentrum beläget i Stanthorpe.
Våra studenter lärs av lärare som är ledare inom sina områden, som, liksom våra program, håller sig uppdaterade med branschens ständigt föränderliga ansikte. Vi är stolta över att vara nr 1 i Queensland för akademiker i heltidsarbete (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Oavsett om våra studenter studerar online eller på campus är vårt fokus att ge dem personligt stöd.
Varje elev har tillgång till USQs Student Relations Officers (SROs) som kan stödja dem genom sin inlärningsresa.

Kurser

De program som erbjuds på USQ är utformade för att förbereda industriländer, internationellt erkända och kvalificerade akademiker. Vid USQ kan du studera på examens-, grund-, forskar- och forskningsnivå. Du kan också dra nytta av våra professionella utvecklingskurser, Pathway och engelska kurser för att förbättra din karriär.

Nästan 28000 studenter från hela Australien och hela världen väljer att studera vid USQ inom områdena:

 • Näringsliv och handel
 • Creative Arts and Media
 • Utbildning
 • Teknik och byggnadsmiljö
 • Hälsa och gemenskap
 • Humaniora och kommunikation
 • Informationsteknologi
 • Lag och rättvisa
 • Sciences
 • Forskning
 • Engelska språk och Pathway
 • Professionell utveckling.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba är den ursprungliga universitets campus och är välutrustad med ett brett utbud av faciliteter som tillgodoser en rad studentbehov. Den största av USQ: s tre campus i fråga om sin storlek, USQ Toowoomba, erbjuder den fullständiga campus-upplevelsen med bostadshus och ett stort utbud av studentlivsaktiviteter som kompletterar det akademiska programmet.

USQ Toowoomba ligger i en av Australiens största inre städer, bara en timme fyrtio minuters bilresa väster om Brisbane och nära Toowoomba Wellcamp Airport.

USQ erbjuder också en kostnadsfri daglig busstransport mellan USQ Toowoomba, USQ Springfield och USQ Ipswich, vilket ger studenterna mer möjligheter och flexibilitet att delta i klasser beroende på deras behov.

USQ Springfield

USQ Springfield är en fräsch, modern campus belägen i hjärtat av ett av Queenslands snabbast växande regioner.

USQ Springfield erbjuder ett brett utbud av grundutbildning och forskarutbildning i en livlig miljö bara 25 minuter från Ipswich CBD, 45 minuter från Brisbane City och en timme från Gold Coast.

En nav för digital produktion och prestanda för universitetet, campus innehåller en industri standard broadcast tv-och radio produktionsanläggning och repetition utrymmen, samt samverkande undervisning rum, helt nya laboratorier.

USQ Springfields världsklass flygsimulator är den första i sitt slag i Queensland. USQs simulator är en smal kroppsstråle, där flygande studenter kan replikera ett helt flyg, både vanliga och onormala scenarier, samtidigt som man utför kontroller och rutiner.

USQ Ipswich

USQ: s Ipswich-campus ligger på en arvplats i en av Australiens äldsta städer. Vi har varit med i Ipswich sedan 2006, och när regionen växer ökar vi vårt engagemang för regionen.

USQ Ipswichs lummiga campus har stora utsikt över hela staden samt ett fantastiskt bibliotek med en levande regnskog. Campus ligger 55 minuter från Brisbane City, en timme och 15 minuter från Gold Coast, och är tillgänglig med kollektivtrafik. Hem till USQ: s hälso- och hälsovårdsområde, USQ Ipswich, innehåller specialbyggda paramedicinska träningsanläggningar och nya kliniska omvårdnadslaboratorier, sportfält, ett café och ett gym.

Uppkopplad

Med online studie vid USQ är det enklare än någonsin för en studie att passa in i ditt liv. Vi fokuserar på studentens framgång, så vi gör det lättare för dig att passa våra karriärfokuserade, fullständigt ackrediterade grader i ditt livliga liv. Faktum är att vi är nummer ett universitet i Queensland för akademiker i heltidsarbete (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Du kan studera på deltid eller heltid eller ändra din studiebelastning när livet förändras för dig - ditt klassrum ligger så nära datorn som möjligt.

Våra studenter som väljer att studera online är väldigt mycket delaktiga i våra campusgemenskaper och är mycket välkomna att vara på campus hos oss och dra nytta av det brett utbud av faciliteter och supporttjänster som vi har att erbjuda.

Online-studenter kan få tillgång till sitt flexibla online klassrum, vilket gör att de kan välja var de studerar när de studerar, och även hur de studerar. Det är inte konstigt att över 75% av våra studenter väljer att studera genom det här läget.

Internationellt studentstöd

 • Fri flygsamling och transfer till ditt boende för nyanlända studenter
 • Bostadsskolor och boende utanför campus
 • International Student Workgroup på USQ Career Hub
 • Student välfärd, hälsa, rådgivning och välbefinnande
 • Multi-faith stöd och tjänster
 • Vanliga studenthändelser och aktiviteter
 • Handikappresurser.

Ta reda på mer information om USQ International-tjänster.

Var de ska bo?

Om du planerar att studera på campus med USQ finns det ett antal boendealternativ som passar alla budgetar - allt inom närheten av var och en av USQ: s campus. Ta reda på mer om boende med USQ.

Är du redo att ansöka hos USQ?

Att söka studie med USQ är enkelt! Läs mer om vår ansökan och starta din ansökan. Kom ihåg att det inte finns någon avgift för ansökan på USQ.

Forskning

USQ är engagerad i att utföra forskning som inte bara är av akademisk relevans utan engagerar sig med industrin och våra intressenter och bidrar till innovation som gynnar våra samhällen, nationen och bortom.

Nyckeln till vår forskningskultur är att arbeta med industrin för att förstå problem som står inför sektorn och samarbeta med att utveckla nya idéer och teknologier som har en verklig inverkan på en konkret nytta. Vi har betydande forskningskapacitet och kompetens inom följande områden;

 • Jordbruk och jordbruksverksamhet
 • Astrofysik
 • Kulturarv och arkeologi
 • Digitalt liv
 • Miljövetenskap
 • Hälsa och beteendevetenskaper
 • Matematiska vetenskaper och hypersonisk
 • Materialteknik och teknikteknik
 • Regionalt samhälle och ekonomisk utveckling

Vi är internationellt erkända för vårt arbete i framtida material och kompositer, som är nära samarbete med internationella industripartners och andra forskningsinstitutioner, för att bestämma lönsamma miljövänliga lösningar på några av världens största råvaror.

USQ utvecklas också snabbt som en global forskningsledare inom jordbrukssystem och förvaltningen av hållbara landsbygdslandskap, med forskning inom miljövetenskap, beräknings- och matematikvetenskap, jordbruksvetenskap och teknik. Internationella forskningsprojekt i Asien hjälper bland annat till att förbättra bevattning, vegetabilisk produktion och kaffehandel.

Från superfoods till regional canceröverlevnad arbetar våra forskare för att förbättra livskvaliteten för alla genom vår hälsoforskning. Projekt omfattar att ta itu med de unika behoven hos regionala och lantliga befolkningar med forskning som omfattar hälso- och sjukvård, vetenskap och teknik, tillgång och vård, infrastruktur och innovation. USQ-forskare undersöker också potentialen för funktionella livsmedel för att vända människors fetma och kroniska inflammatoriska sjukdomar, vilket ger grunden att i slutändan ge optimala hälsoeffekter för att minska riskerna i samband med kroniska livsstilsstörningar.

Forskarstuderande vid USQ har tillgång till ett brett utbud av faciliteter och är mentorerade av våra forskare och partners för att främja en dynamisk och givande miljö. USQ: s innovativa högre grad genom forskningsprogram (HDR) breddar studenternas horisonter och förbereder dem för utmanande karriär inom sina utvalda områden, för att förbättra deras anställbarhet och innovationsförmåga.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Health Magisterexamen » Se Health Kandidatexamen » Se Online DBA » Se Online PhD » Se Online Graduate Certificates » Se Online BScs » Se Online Kurser » Se Online Kandidatexamen » Se Online Magisterexamen » Se Graduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Kandidatdiplomer » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Law Juris Doktor » Se Associate Degrees » Se MSc:er » Se PhD » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Bachelor of Paramedicine

Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2019 Australien Springfield + 1 fler

USQ: s Bachelor of Paramedicine ger dig specifika färdigheter som är unika för att vara paramediker, och du kommer att bli utbildad inom områdena bedömning, analys, beslutsfattande och arbete i svåra situationer. [+]

Ta hand om och starta din paramedicinsk karriär

USQ: s Bachelor of Paramedicine ger dig specifika färdigheter som är unika för att vara paramediker, och du kommer att bli utbildad inom områdena bedömning, analys, beslutsfattande och arbete i svåra situationer.

Från det första året och hela din examen kommer du att slutföra kliniska praktikplatser med Queensland Ambulance Service och andra hälsovårdsinställningar - för att få praktisk erfarenhet.

Som paramedicinsk student får du chansen att förbättra dina färdigheter i våra simulerade ambulans- och akututbildningslaboratorier.

Vår Bachelor of Paramedicine har designats av den ledande medicinsk och paramedicinsk personal som förstår den verkliga världen av akutvården före sjukhus.... [-]


Hälsokandidat (heder) (Human Services)

Online Campusstudier Heltid Deltid 1 år February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 fler

USQ: s kandidatexamen (Human Resources) ger dig en idealisk plattform för att utöka och utveckla kunskap inom mänskliga tjänster. Du kommer att lära dig forskningstekniker och tillämpa dem på området inom hälsoområdet du är mest passionerade för. [+]

Klar för att ta nästa steg i din hälso karriär?

USQ: s kandidatexamen (Human Resources) ger dig en idealisk plattform för att utöka och utveckla kunskap inom mänskliga tjänster. Du kommer att lära dig forskningstekniker och tillämpa dem på området inom hälsoområdet du är mest passionerade för.

Under ledning av våra ledande forskare kommer du att ansvara för planering och genomförande av ett relevant forskningsprojekt som kommer från Hälsokunskapen (Human Services) med förfinad forskning, samt specialistkunskap inom Human Services.

Varför mänskliga tjänster?

Är du passionerad med att arbeta med människor? Vill du göra skillnad för människors och samhälles välbefinnande? Genomföra ett forskningsprojekt inom Mänskliga tjänster större och göra skillnad genom att tillämpa dina nyfunna forskningsfärdigheter på områden som hälsa och socialt välbefinnande, barn och familj eller inhemska studier och samhällen.... [-]


Hälsokandidat (Heder) (Sport och motion)

Online Campusstudier Heltid Deltid 1 år February 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 3 fler

USQ: s kandidatexamen (heder) (Sport och Motion) ger dig en idealisk plattform för att utöka och utveckla kunskap inom Sport och Motion. Du kommer att lära dig forskningstekniker och tillämpa dem på området inom hälsoområdet du är mest passionerade för. [+]

Klar för att ta nästa steg i din hälso karriär?

USQ: s kandidatexamen (heder) (Sport och Motion) ger dig en idealisk plattform för att utöka och utveckla kunskap inom Sport och Motion. Du kommer att lära dig forskningstekniker och tillämpa dem på området inom hälsoområdet du är mest passionerade för.

Under ledning av våra ledande forskare kommer du att ansvara för planering och genomförande av ett relevant forskningsprojekt som kommer från Hälsokandidaten (Sport och Motion) med förfinad forskningsfärdighet samt specialistkunskap inom Sport och Motion.

Varför sport och motion?

Eftersom den allmänna befolkningen utvecklar en större förståelse för vikten av hälsa och träning är sport- och träningsspecialister i hög efterfrågan! Välj att utforska vägar som intresserar dig inom sport och träningsarenan. Din forskning kan leda dig till att avslöja mer om näring, psykologi, sportledning eller turism.... [-]


Kandidatexamen i hälsa (Biomedicinska vetenskaper)

Online Campusstudier Heltid Deltid 3 år February 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 3 fler

Intrångar människokroppen dig? Letar du efter en Pathway till medicin? Vår biomedicinska vetenskapsområde omfattar fysiologi, farmakologi, biokemi, mikrobiologi, immunologi och molekylärbiologi ämnen för att utrusta dig för din biomedicinska karriär. Du kommer att få färdigheter i medicinsk laboratorieteknik, producera vetenskapliga rapporter för biomedicinska experiment och forskning. Du kan välja att studera din biomedicinska examen online eller njuta av USQ på campus erfarenhet. [+]

Upptäck medicinsk forskning

Intrångar människokroppen dig? Letar du efter en Pathway till medicin? Vår biomedicinska vetenskapsområde omfattar fysiologi, farmakologi, biokemi, mikrobiologi, immunologi och molekylärbiologi ämnen för att utrusta dig för din biomedicinska karriär. Du kommer att få färdigheter i medicinsk laboratorieteknik, producera vetenskapliga rapporter för biomedicinska experiment och forskning. Du kan välja att studera din biomedicinska examen online eller njuta av USQ på campus erfarenhet.

Pathway att studera medicin

Önskar du att studera medicin? Vår biomedicinska kemi kommer att ge dig bred kunskap för att hjälpa dig om du vill söka in, via Graduate Medical School Admissions Test (GAMSAT), till medicin.... [-]


Kandidatexamen i omvårdnad

Online Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år July 2019 Australien Toowoomba Brisbane Australia Online + 4 fler

[+]

Behörighet

Engelska Språkkrav

alternativa vägar

[-]

Magisterexamen

Master omvårdnad (mnsg)

Online Heltid Deltid 18 - 60 månader July 2019 Australien Australia Online + 1 fler

Är du en RN vill uppgradera dina kvalifikationer eller bli ledande inom hälso- och sjukvården? Vår Master of Nursing är utformad för att öka dina färdigheter i ledarskap och strategiska ledningen i den aktuella vårdpraxis. Dessutom kan anpassas alternativ för valbara kurser och forskningsmöjligheter med dina personliga karriärmål. [+]

Master of Nursing for Registered Nurses

Är du en RN vill uppgradera dina kvalifikationer eller bli ledande inom hälso- och sjukvården? Vår Master of Nursing är utformad för att öka dina färdigheter i ledarskap och strategiska ledningen i den aktuella vårdpraxis. Dessutom kan anpassas alternativ för valbara kurser och forskningsmöjligheter med dina personliga karriärmål.

Studie Nursing nätet

Oavsett var du bor i världen, kan du studera på nätet med vår Master of Nursing. Våra omvårdnad kurser är utformade för online-undersökning så att du kan fortsätta att arbeta som en RN.

Karriärutfall

Vill du ha en något att säga i den strategiska inriktningen av din församling, sjukhus eller organisation? Vår Master of Nursing kommer att öka dina karriärmöjligheter inom vård och sjukvårdsorganisationen.... [-]


Videoklipp

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

Kontakt

University of Southern Queensland

Adress, rad 1 USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australien
Hemsida http://www.usq.edu.au/international
Telefonnummer +61 74631 5543

Adress, rad 1 USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australien

Adress, rad 1 USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australien

Adress, rad 1 Australia Online, Australien
Telefonnummer undefined