Läs den officiella beskrivningen

Få insikt i vad livet verkligen tycker om vid UWA och lär dig vad våra studenter tycker om mest.

Vi är stolta över att ranka först i västra Australien och placera i de 100 bästa universiteten globalt.

5 stjärnor för student:

 • Lärarförhållande och studentbehov (GUG 2018)
 • Sju av våra ämnen rankas i världens topp 50 (QS 2018)
 • Räknat 91: a i topp 100 universiteten runt om i världen (ARWU 2017)

Levande studentupplevelse

Intill Swan River är vår Perth campus bland de mest pittoreska i Australien med ikoniska sandsten byggnader som sitter bland kulturarvslistorna. Vi är bara 10 minuter från Perths främsta shopping- och affärsdistrikt och nära många av stadens fantastiska stränder.

På campus har du en rad viktiga bekvämligheter att njuta av, inklusive caféer, bibliotek, bokhandlar, ett pulserande kulturområde och ton klubbar och samhällen att delta och uppleva studentlivet till fullo. Vårt stödjande studentgilde betyder att du kan prova din hand på volontärarbete, få oberoende råd på en rad frågor eller delta i en av de många olika händelserna på och utanför campus.

Innovativ kursstruktur

Oavsett vilka mål du kan ha skapar en UWA-grad en värld av möjligheter. Omkring 40 procent av dagens jobb kommer inte att finnas inom 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bättre förberedelser för framtida karriärer.

Vår innovativa kursstruktur är den enda i sitt slag i WA och bygger på en global modell. Det innebär att du kan driva dina intressen och maximera dina karriärmöjligheter samtidigt. Denna flexibilitet ställer dig ifrån publiken och är nyckeln till framtidsbekämpning av din karriär.

Rankningar och betyg

Vi fick femstjärniga rankningar i studenters efterfrågan och student: personalförhållande i Good Universities Guide 2018. UWA rankas först i västra Australien och är internationellt erkänt som topp 100-universitet. Sju av våra ämnesområden är rankade i världens 50 bästa, enligt QS World University Rankings efter ämne 2018.

 • Jordbruk och skogsbruk
 • Anatomi och fysiologi (13: e)
 • Civil- och strukturteknik
 • Jord- och marinvetenskap
 • Mineral och gruvteknik (11: e)
 • Scenkonst
 • Sportrelaterade ämnen

Graduate resultat

Din UWA-grad är en investering i din framtid. Våra utexaminerade överstiger normalt de nationella genomsnittliga startlönerna och statliga utbildningsantalet. Vi firar starka branschpartnerskap och erbjuder dig praktiska, verkliga erfarenheter utöver värdefulla professionella nätverksmöjligheter. Denna praktiska inlärningsmetod är högt värderad av arbetsgivare och säkerställer att du är karriärklar. Våra alumner fortsätter att inspirera och ge positiva konsekvenser för samhället.

Förändra världen genom forskning

Som ett forskningsintensivt universitet ingår vi i gruppen av åtta (en koalition av toppforskningsuniversiteter i landet) och en av endast två australiensiska medlemmar i Worldwide Universities Network. Vi är också en grundare i Matariki-nätverket av högkvalitativa, forskningsintensiva universitet med ett särskilt fokus på studentupplevelse.

Under åren har vi fortsatt att locka till sig högkaliber, globalt erkända personal, forskare och studenter, inklusive vår Nobelpristagare, professor Barry Marshall, och vi tar årligen cirka 80 procent av all forskningsfinansiering till WA-universitet.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

The University of Western Australia

Kandidatexamen i biomedicinsk vetenskap är en ny och spännande högskoleexamen som är utformad för att möta den växande globala efterfrågan på kandidater med hälsokompeten ... [+]

Översikt

Kandidatexamen i biomedicinsk vetenskap är en ny och spännande högskoleexamen som är utformad för att möta den växande globala efterfrågan på kandidater med hälsokompetens. Du kan specialisera dig i en eller två av de 13 majors som finns i den här graden, eller kombinera en biomedicinsk vetenskaplig majoritet med en major från konst, handel eller vetenskap, i linje med dina unika intressen och karriärmål. Som en biomedicinsk vetenskaplig student lär du dig av världsklass forskare i spetskompetenslaboratorier och tutorialrum både på UWAs huvud campus och på Queen Elizabeth II (QEII) sjukhus campus. Som examen i kursen kan du bedriva en karriär eller vidareutbildning i områden som är så olika som klinisk praxis, medicinsk teknik, medicinsk forskning eller folkhälsa.... [-]

Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

The University of Western Australia

Mästerskapet för folkhälsa utgör en grund för epidemiologiska, biostatistiska, hälsovetenskapliga och hälsofrämjande forskningsdiscipliner samt det bredare sociala samman ... [+]

Handla om

Mästerskapet för folkhälsa utgör en grund för epidemiologiska, biostatistiska, hälsovetenskapliga och hälsofrämjande forskningsdiscipliner samt det bredare sociala sammanhanget där folkhälsoprogrammen planeras, levereras och utvärderas.

Många av våra enheter erbjuds online, medan andra erbjuds som intensiva säsongsskolanheter.

[-]
Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Unikt i Australien erbjuder denna kurs en grundlig grundning i toppmodern bioteknik i kombination med utbildning i företagsekonomi, kommersialisering och immateriella rät ... [+]

Unikt i Australien erbjuder denna kurs en grundlig grundning i toppmodern bioteknik i kombination med utbildning inom företagsekonomi, kommersialisering och immateriella rättigheter (IP) skydd med specialiseringar inom biokemi och molekylärbiologi, miljöbioteknik, genetik och uppfödning eller genetik och genomik.

Med världsledande forskningspersonal, företagsexperter och mentorer inom bioteknikföretag har du de grundläggande akademiska och affärsmässiga färdigheter som behövs för att göra ett viktigt bidrag till bioteknikområdet.

Om kursen

Bioteknik blir snabbt centralt för våra liv. Användningen av växter, djur och bakterier, förstärkt av områden som genetik och genomik, ger upphov till nya mat-, fiber- och kemiska produktionsvägar, nya strategier för miljöskydd och förvaltning samt utbildning av nästa generations biomolekylära forskare. Detta är ett signaturprogram som skiljer oss från andra universitet genom att erbjuda en grundlig grundning i toppmodern bioteknik och kombinera detta med utbildning i företag och kommersialisering. Detta innefattar att utveckla teorin om genetik och molekylärbiologi parallellt med kompetensutbildning i praktiska tekniker som genomik, proteomik, metabolomik, rekombinanta DNA-metoder och grundläggande och avancerad bioinformatik.... [-]

Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Om du vill ha en spännande karriär som stimulerar dig, utmanar dig och belönar dig, sätter du en forskarutbildning i vetenskap på rätt väg. ... [+]

Kursen ger avancerad träning inom infektionssjukdomar, inklusive ämnen inom medicinsk mikrobiologi, tropiska infektionssjukdomar och offentlig och miljöhälsobaserad mikrobiologi.

Kursen omfattar ett individuellt forskningsprojekt eller en praktik i Statens patologiska laboratorietjänst.

Kursstrukturen detaljer

Kärna

Ta alla enheter (72 poäng):MICR5829 Stiftelser av smittsamma sjukdomar (6)MICR5830 Principer för mykologi och parasitologi (6)MICR5831 Molecular and Cellular Microbiology Part 1 (6)MICR5832 Diagnostisk medicinsk mikrobiologi (6)MICR5833 Antimikrobiella medel (6)MICR5834 Infektionssjukdomar tropiska, resor och avlägsna områden (6)MICR5835 Vektorer av infektionssjukdomar och vektorkontroll (6)MICR5836 Mikrobiologi för allmän och miljöhälsa (6)MICR5842 Principer för infektion och immunitet (6)MICR5846 Molecular and Cellular Microbiology Part 2 (6)PUBH4403 Epidemiologi I (6)PUBH5761 Epidemiologi och kontroll av smittsamma sjukdomar (6)... [-]
Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska