Läs den officiella beskrivningen

Utveckla din karriär med en innovativ, flexibel doktorsexamen. Börja bygga en ljusare framtid, idag.

Våra Master, Graduate Diploma och Graduate Certificate kurser inom omvårdnad, datavetenskap och företag kommer att utrusta dig med färdigheter, kunskaper och referenser för att avancera din karriär och göra en skillnad i ditt valda område.

Varför studera med JCU?

Studera när det passar dig, ta emot personligt akademiskt stöd och gör ditt CV skiner med en examen från ett internationellt erkänt universitet.

Med ett rykte för excellens i undervisning och forskning vet vi värdet av en världsklass utbildning: våra studenter går ut på att bli ledare inom sina områden och deras samhällen. Dessutom har JCU fått fem stjärnor för sin framgångsrika framgång i sex år med The Good Universities Guide.

Genom våra forskarutbildningskurser strävar vi efter att bemyndiga yrkesverksamma att få en positiv inverkan och göra deras liv viktigare. Anmäl dig idag och få färdigheter att bygga din ljusare framtid idag.

Vårt arv

Grundades 1961 och med campus i Townsville, Cairns och Singapore är JCU Queenslands näst äldsta universitet. Rangerat i topp 2% av världens tertiära institutioner bygger JCUs rykte för excellens på vår världsklassade forskning samt den branschledande prestationen för våra kandidater i alla branscher. Framgången för våra studenter är vår första prioritet.

Träffa några av de akademiker som kommer att få den världsledande forskningen och undervisningen till hands:

  • Amning
  • Datavetenskap
  • Företag

Vad vi erbjuder

På JCU Online kombinerar vi det senaste inom undervisning och inlärning med en djup förståelse för online-kursutbildning .

Vår personal är bland världens ledande akademiker , kända för sitt stipendium, professionell rigor och stödjande tillvägagångssätt för online forskarutbildning.

Vår ranking bland världens högsta universitet innebär att en examen från JCU Online kommer att hjälpa ditt CV-sken . Faktum är att JCU har fått fem stjärnor för arbetssucces i Good Universities Guide för de senaste sex åren.

JCU Online-skillnaden

Postgraduate degrees från JCU Online är innovativa, flexibla och skräddarsydda för att passa de upptagna realiteterna hos dagens yrkesverksamma. Tillgänglig på vilken enhet som helst och utformad för att möjliggöra "när som helst, var som helst" lärande, passar JCU Online-kurser in i ditt liv och din livsstil.

Vår interaktiva onlinemiljö gör att du lär dig intressant. Video, ljud, gruppchatt med mera hjälper dig att känna dig nedsänkt i dina kurser och få ut mesta möjliga av din studie. Vi underlättar många möjligheter att ansluta med medstudenter , så att din akademiska kvalifikation kompletteras med ett genuint nätverk av professionella kamrater.

Ändå erkänner vi även värdet av personliga anslutningar och individuellt stöd, även när vi mästar fördelarna med online-studie. Det är därför som en JCU Online-student, har du din egen personliga succérådgivare för att stödja dig från inskrivning till examen, hjälpa och uppmuntra dig hela vägen till kursen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


James Cook University Online

På James Cook University, vår vårdnadshavare kommer att ge dig möjlighet att förstå och genomföra forskning och omfamna ledarskap eller pedagogiska roller i en sjukhusmil ... [+]

Kursens längd: 24 månaders deltid *Kursavgifter: $ 2600 per ämne. FEE-HELP är tillgänglig.Kursperiod: Jan, Mar, Maj, Jul, Sept, OktKursens ämnen: 12Majors: Ledarskap och ledning, Utbildning

* Varaktighet beror på erkännande av tidigare lärande

Bli ledande inom vårdindustrin

Med en snabbt åldrande befolkning, förändringar i teknik, förändringar i ledningskrav och utvecklingen av omvårdnadskunskap och praktik, finns det växande möjligheter för kvalificerade senior sjuksköterskor och sjuksköterska ledare i Australien.

JCU Online Master of Nursing ger dig de kvalifikationer och färdigheter du behöver för att utveckla din karriär så snabbt som sjukvården själv förändras. Det kommer att ge dig möjlighet att ta på sig mer komplexa roller och leverera bättre patientvård.... [-]

Australien Australia Online
Januari 2020
Engelska
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska
James Cook University Online

James Cook Universitys online Graduate Certificate of Nursing kommer att ge dig den boost som du behöver för att uppnå dina professionella mål i dagens snabba hälsovårdss ... [+]

Kursens längd: 8 månaders deltidKursavgifter: $ 2600 per ämne. FEE-HELP är tillgänglig.Kursperiod: Jan, Mar, Maj, Jul, Sept, OktKursens ämnen: 4Majors: Ledarskap och ledning, UtbildningKurs introduktion

Vill du göra ditt betyg i omvårdnaden? Denna kurs kommer att hjälpa dig att förbereda dig för morgondagens hälsovårdssystem.

James Cook Universitys online Graduate Certificate of Nursing kommer att ge dig den boost som du behöver för att uppnå dina professionella mål i dagens snabba hälsovårdssystem.

Australiens vårdande landskap förändras. Regeringar, industri och vårdgivare arbetar smarterare för att möta stigande kostnader i kombination med den ökande efterfrågan på vårt hälsosystem.... [-]

Australien Australia Online
Januari 2020
Engelska
Deltid
8 månader
Internet
Läs mer på svenska
James Cook University Online

James Cook Universitys Online Graduate Diploma of Nursing kommer att utrusta dig med kritiska tänkande färdigheter och teoretisk kunskap för att tillämpa avancerade omvår ... [+]

Kursens längd: 16 månaders deltid *Kursavgifter: $ 2600 per ämne. FEE-HELP är tillgänglig.Kursperiod: Jan, Mar, Maj, Jul, Sept, OktKursfält: 8Majors: Ledarskap och ledning, Utbildning

* Varaktighet beror på erkännande av tidigare lärande

Kurs introduktion

Klar att omfamna avancerad praxis?

James Cook Universitys Online Graduate Diploma of Nursing kommer att utrusta dig med kritiska tänkande färdigheter och teoretisk kunskap för att tillämpa avancerade omvårdnadskoncept i klinisk miljö. Denna online-kurs kommer att förbereda dig för att leda vårdpraxis och optimera patientens resultat i en sjukhusinställning.

Australiens hälsosystem förändras för att möta mer efterfrågan än någonsin tidigare.... [-]

Australien Australia Online
Januari 2020
Engelska
Deltid
16 månader
Internet
Läs mer på svenska