Läs den officiella beskrivningen

INT Nurse Training Pty Ltd byggdes på passion av sin vd och grundare, fru Sarita Mudaliar (RN) och hennes önskan att producera professionell, högkvalificerad och kvalificerad utbildad vårdpersonal för hälso- och vårdssektorn i vårt samhälle. Lusten sträcker sig till en vision för de utexaminerade att bli långsiktiga, uthålliga yrkesverksamma, med karriär inom omvårdnad och en Pathway till högre utbildning, inklusive sjuksköterskans registrering. INT Sjuksköterskans utbildning kommer att sträva efter att bli erkänd som ledare för kvalitetsutbildning inom hälso- och vårdssektorn, som håller patientcentrerad vård och samhällets hälsa i framkant av sina värderingar.

Vårdomsorg för dem i nöd i vårt bredare samhälle är kompetenser som stiger i efterfrågan, från en bransch som i sin tur kräver endast de bästa utbildade och mest kvalificerade arbetarna, med en empati för att ta hand om de sjuka, skadade, svaga och åldrade. Detta är en mycket givande karriär med många specialiserade alternativ och Pathways , eftersom du har en verklig inverkan på människors liv varje dag.

"Som registrerad sjuksköterska, som arbetar i över 30 år, fokuserar jag nu på att träna de som vill vara en del av hälso- och omsorgssektorerna, ta hand om våra mest utsatta och göra skillnad i sina liv. Att studera hos oss kommer att vara svårt men givande, som vi gör det ordentligt, och erbjuder högsta kvalificerad träning i utmärkta lokaler, kopplade till branschledande partners. "

Om du är passionerad om omvårdnad och vård och vill börja med denna Pathway som en karriär välkomnar jag dig och ser fram emot att du studerar med oss ​​och förbinder dig att ge dig den bästa utbildningen som är möjlig.

"Det allra första kravet på ett sjukhus är att det borde göra de sjuka ingen skada" - Florence Nightingale (RN)

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certificate

International Nurse Training

Denna kurs återspeglar rollen som stödarbetare som fullföljer specialiserade uppgifter och funktioner i åldrade tjänster. antingen i bostads-, hem- eller samhällsbaserade ... [+]

Kursbeskrivning

Denna kurs återspeglar rollen som stödarbetare som fullföljer specialiserade uppgifter och funktioner i åldrade tjänster. antingen i bostads-, hem- eller samhällsbaserade miljöer. Arbetstagarna tar ansvar för sina egna utgångar inom ramen för definierad organisation och underhåller kvalitetsservice genom utveckling, förenkling och granskning av individuell serviceplanering och leverans.

Arbetstagare kan vara skyldiga att visa ledarskap och ha begränsat ansvar för organisationen och kvantiteten och kvaliteten på utdata från andra inom begränsade parametrar.

För att uppnå denna kvalifikation måste kandidaten ha fullgjort minst 120 timmars praktik som beskrivs i behörighetskompetensens bedömningskrav.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

International Nurse Training

Denna kvalifikation återspeglar rollen som arbetare som tillhandahåller tjänster till kunder i relation till psykiska problem. De kan tillhandahålla rådgivning, hänvisnin ... [+]

Kursbeskrivning

Denna kvalifikation återspeglar rollen som arbetare som tillhandahåller tjänster till kunder i relation till psykiska problem. De kan tillhandahålla rådgivning, hänvisning, förespråkning och utbildning / hälsofrämjande tjänster. Dessa arbetstagare är skyldiga att ha specialistkunskap på hög nivå, kompetens och kompetens, särskilt när det gäller lagar som påverkar människor med psykiska problem, utbudet av tjänster som är tillgängliga för dem och hälsoproblem i samband med mental hälsa.

Arbetstagare inom detta område kommer att driva tidiga ingrepp och hälsofrämjande program, och forskning och tillämpa bevis för sin praxis. De kommer också att utveckla de färdigheter som krävs för att förespråkare på uppdrag av personer med komplexa samtidiga psykisk hälsa, droger och alkoholfrågor.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
52 - 78 veckor
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska