International Nurse Training

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

INT Nurse Training Pty Ltd byggdes på passion av sin vd och grundare, fru Sarita Mudaliar (RN) och hennes önskan att producera professionell, högkvalificerad och kvalificerad utbildad vårdpersonal för hälso- och vårdssektorn i vårt samhälle. Lusten sträcker sig till en vision för de utexaminerade att bli långsiktiga, uthålliga yrkesverksamma, med karriär inom omvårdnad och en Pathway till högre utbildning, inklusive sjuksköterskans registrering. INT Sjuksköterskans utbildning kommer att sträva efter att bli erkänd som ledare för kvalitetsutbildning inom hälso- och vårdssektorn, som håller patientcentrerad vård och samhällets hälsa i framkant av sina värderingar.

Vårdomsorg för dem i nöd i vårt bredare samhälle är kompetenser som stiger i efterfrågan, från en bransch som i sin tur kräver endast de bästa utbildade och mest kvalificerade arbetarna, med en empati för att ta hand om de sjuka, skadade, svaga och åldrade. Detta är en mycket givande karriär med många specialiserade alternativ och Pathways , eftersom du har en verklig inverkan på människors liv varje dag.

"Som registrerad sjuksköterska, som arbetar i över 30 år, fokuserar jag nu på att träna de som vill vara en del av hälso- och omsorgssektorerna, ta hand om våra mest utsatta och göra skillnad i sina liv. Att studera hos oss kommer att vara svårt men givande, som vi gör det ordentligt, och erbjuder högsta kvalificerad träning i utmärkta lokaler, kopplade till branschledande partners. "

Om du är passionerad om omvårdnad och vård och vill börja med denna Pathway som en karriär välkomnar jag dig och ser fram emot att du studerar med oss ​​och förbinder dig att ge dig den bästa utbildningen som är möjlig.

"Det allra första kravet på ett sjukhus är att det borde göra de sjuka ingen skada" - Florence Nightingale (RN)

Platser

Sydney

Address
40 Phillip St, St Marys
Sydney, Australia

Sydney, New South Wales, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium