Australian College Of Nursing

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

College of Nursing Australia ( ACN ) har åtagit sig att utveckla sjuksköterskans ledarskap för att förbättra vården. På vår högskola tror vi starkt att alla sjuksköterskor kan vara ledare oavsett deras anställningstitel eller yrkesnivå. Genom att sammanföra tusentals extraordinära sjuksköterskor från hela landet bygger vi en stark kollektiv röst för omvårdnad och ger respekt och erkännande som vårt yrke förtjänar.

Vi erbjuder möjligheter för våra medlemmar att forma våra ståndpunkter om viktiga aspekter av omvårdnad, äldrevård och vårdleverans till alla australier.

Som en utbildningsorganisation är vår forskarutbildning, fortlöpande yrkesutveckling (CPD) och utbildningar kända för att utrusta sjuksköterskor med ytterligare kunskap om deras valda specialitet och utvidga deras kliniska färdigheter. Vi är specialiserade på utbildning av sjuksköterskeledare, kurser och workshops. College of Nursing Australia utvecklar också skräddarsydda utbildningskurser för att möta organisatoriska utbildningsbehov.

Platser

canberra

Address
1 Napier Close, Deakin ACT 2600
2600 canberra, Australian Capital Territory, Australien

Sydney

Address
Level 6, 9 Wentworth Street, Parramatta NSW 2150
2150 Sydney, New South Wales, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: