Läs den officiella beskrivningen

Xavier University School of Medicine (XUSOM) grundades 2005 och chartrats av regeringen i Aruba med tillstånd från undervisningsministeriet i Aruba. Beläget i Oranjestad, huvudstaden i Aruba, är den karibiska medicinska skolans elever försedd med en trygg och säker miljö att fokusera på sina studier. Som den största staden i Aruba, kan Oranjestad lätt nås med direktflyg från hela världen.

Våra USA-baserade kurser undervisas av framstående läkare från USA som har åtagit sig att undervisa. Karibien medicinska skolans elev fakultet förhållandet är 25-1, vilket ger studenterna en individualiserad inlärningsmiljö. Alla laboratorier och klassrum har toppmodern utrustning, inklusive LCD-projektorer, diagram och anatomi museer. Mjukade människolik används för undervisning och dissektion. Anatomiska dissektioner utförs vid Dr. Horacio E. Oduber Hospital, det lokala sjukhuset i Aruba.

Många köpcentra, regeringskansliet och snabbmatsrestauranger ligger inom gångavstånd från den karibiska läkarutbildningen. Närheten till den centrala busstationen gör studentens enkel åtkomst till alla delar av ön.

Campus i sig är ett nyrenoverat, moderna anläggning består av över 125.000 kvadratfot. Hela anläggningen har central luftkonditionering och är utrustad med trådlös teknik i hela. Studenter garanteras säker tillgång till campus vid alla tidpunkter, som XUSOM har nattetid och helg väktare på plats. Campus omfattar en vibrerande mångkulturell atmosfär där alla elever känner sig accepterad och bekväm.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Xavier University School of Medicine

Vår BSN sjuksköterskeprogrammet tillåter studenter att tjäna en tre år accelererade studentexamen i omvårdnad på vår Caribbean medicinsk ... [+]

Vår BSN sjuksköterskeprogrammet tillåter studenter att tjäna en tre år accelererade studentexamen i omvårdnad på vår Caribbean läkarutbildningen.

BSN program omvårdnad kompletterar Karibien medicinska skolan och bidrar till att uppfylla de lokala, regionala och globala behovet av välutbildade, medkännande sjuksköterskor. Förutom att lindra en kritisk omvårdnad brist, akademiker i Xaviers BSN program har även möjlighet att använda sin utbildning för att nå ledande roller i att tillhandahålla och förbättra sjukvården genom effektiv kommunikation.

BSN Programmet integrerar minst 58 termin timmar liberal arts utbildningsprogram som omfattar naturvetenskap och matematik, kommunikation, socio beteendevetenskap och humaniora. Uppdraget för XUSOM School of Nursing är att förbereda studentexamen utbildade sjuksköterskor (RN) som sedan kommer att ge medkännande tjänster, levererar den högsta standarden av säkert omvårdnad till individer, familjer och samhällen. Du kommer att lära dig det här på en av de bästa karibiska medicinska skolor i världen.... [-]

Aruba Oranjestad
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

M.D.

Xavier University School of Medicine

... [+]

Xavier University School of Medicine vid Arubas accelererade program grupperar fyra akademiska år av medicinsk utbildning till något mindre än 4 år, utan att kompromissa med det totala antalet timmar som krediterats eller klinisk exponering.

[-]
Aruba Oranjestad
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Xavier University School of Medicine

Xavier University School of Medicine har ett program där gymnasieexamen emot pre-Med klasser som förbereder dem att ingå läkarutbildningen utan att först ... [+]

Xavier University School of Medicine har ett program där gymnasieexamen emot pre-Med klasser som förbereder dem att ingå läkarutbildningen utan att först få en kandidatexamen.

FÖR 5 1/2 ÅR MD PROGRAM (börja i Pre-Medical Program @ Aruba) High School Diploma - Kumulativ GPA: 3,0 - SAT: 1200 (gamla systemet) 1800 (nytt system) eller ACT 26 - TOEFL: 231 (för annat än USA, Storbritannien, eller kanadensiska studenter) - IELTS: 6,0 (för annat än USA , Storbritannien, eller kanadensiska studenter) För de studenter som inte har några reservationer om deras karriär och är tydlig med sitt val att satsa på en karriär inom medicin, är det här programmet perfekt. De första fyra terminerna fokuserar på pre-medicinska studier till fullo förbereda dessa elever att komma in i prekliniska MD programmet vid Xavier University School of Medicine. Efter att ha avslutat de första fyra terminer, studenten går sedan MD-programmet, avslutar de prekliniska och kliniska rotationer, och är fortfarande en kvalificerad kandidat för medicinsk licensieringen i USA. ... [-]
Aruba Oranjestad
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
11 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska