Läs den officiella beskrivningen

om AUA

American University of Armenien (AUA) är en privat institution för högre utbildning, som erbjuder en global utbildning i Armenien.

AUA är knuten till University of California och ackrediterad av WASC Senior College och University kommissionen, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 510.748.9001.

Grundades 1991, ger AUA en hög kvalitet, forskarutbildning och grundutbildning som uppmuntrar samhällsengagemang och främjar demokratiska värderingar, främja stipendium i en miljö som värderar och utvecklar akademisk excellens, fri forskning, integritet, stipendium, ledarskap och service till samhället.

AUA: s forskarutbildning erbjuder magisterexamen i åtta ämnesområden: Företagsekonomi, industriell och systemhantering, datavetenskap, statsvetenskap och internationella frågor, ekonomi, folkhälsa, juridik och undervisning i engelska som främmande språk. Dessa program är avsedda att utveckla kritisk analys och djup kunskap genom avancerade kurser, självstudier och forskning.

AUA: s grundutbildningen erbjuder kandidatexamen i engelska och kommunikation, beräkningsvetenskap, och Business. Genom sina grundutbildningen, erbjuder universitetet studenterna djup kunskap för karriär beredning och fortsatta studier samt bredd och en grund för allmänna kunskaper och färdigheter för livslångt lärande.

American University of Armenien är registrerad som American University of Armenien Corporation, en 501 (c) 3 ideell i delstaten Kalifornien och är även registrerad som American University of Armenien Foundation- en stiftelse (Հիմնադրամ) i Republiken Armenien.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

American University of Armenia

AUA School of Public Health (SPH) erbjuder en tvåårig forskarutbildning i folkhälsovetenskap - Master of Public Health (MPH). MPH-programmet engagerar erfarna medarbetare ... [+]

AUA School of Public Health (SPH) erbjuder en tvåårig forskarutbildning i folkhälsovetenskap - Master of Public Health (MPH).

MPH-programmet engagerar erfarna medarbetare från hälso- och sjukvården och andra närliggande områden i transformerande utbildning i populationsbaserade strategier för hälsa och hälso- och sjukvårdsforskning, leverans och utvärdering. Våra studenter är sedan beredda att leda till att förbättra hälso- och sjukvårdstjänster i Armenien, Kaukasus, Europa och världen.

MPH ger en insatt i populationsbaserade strategier för hälso- och sjukvårdssektorn problemidentifiering, utredning, analys, och lyckades svar. Det övergripande målet för MPH-programmet är att förbereda vårdpersonal att utnyttja de kunskaper och färdigheter från olika discipliner för att definiera, kritiskt bedöma vårdbehov människor, och omsätta den kunskapen i förbättrad hälsa genom att utforma, genomföra och utvärdera program att möta dessa behov. Således betonar intensiva, modulära läroplan grundläggande folkhälsovetenskap och viktiga lednings och analytiska färdigheter, bland annat projektering och utvärdering, epidemiologisk undersökning och analys av data, förstå komplexa faktorer som påverkar hälsan, effektiv kommunikation till professionella och lägga publik, och ledarskap.... [-]

Armenien Yerevan
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

The American University of Armenia: 25 Years of Excellence

American University of Armenia
Address
40 Marshal Baghramyan Ave.
0019 Yerevan, Yerevan, Armenien
Webbplats
Telefon
(+374 60) 69 40 40