University of Health Sciences Antigua

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1982, är University of Health Sciences Antigua (UHSA) ligger i Dowhill Piccadilly Antigua en enastående akademisk institution för att utbilda exemplar läkare, sjuksköterskor, doktorander och forskare i enlighet med de högsta yrkesmässiga normer som kommer att integrera klinisk, biomedicinsk och beteende kunskap för att främja hälsa och välbefinnande patienter och samhällen.

Vi är fast beslutna att utbilda läkare och sjukvårdspersonal som kommer att ta itu med nationella och internationella utmaningar inom medicin med tonvikt på primärvården och vara kända för hög kvalitet inom praktiken, service, medkänsla, kollegialitet och vetenskaplig nyfikenhet samtidigt visa känslighet för de olika kulturmiljöer i vilka läkarvård levereras.

Vid University of Health Sciences Antigua, vi aktivt söker män och kvinnor som har åtagit sig att målet att göra ett positivt bidrag till hälso- och sjukvården. Vill du vara en del av denna resa för att nå detta mål? Vi inbjuder dig att fortsätta din strävan och utforska allt som UHSA har att erbjuda.

Platser

Saint John's

University of Health Sciences Antigua

Address
UHSA Campus
Dowhill Campus, Piccadilly St John’s

Saint John's, Saint John, Antigua och Barbuda
Telefon
+1 787-753-0253

chicago

U.S. Admissions Office

Address
U.S. Admissions Office
900 W. Jackson Blvd. Ste. 7 East

60607 chicago, Illinois, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 787-753-0253

San Juan

Puerto Rico Administrative Office

Address
Puerto Rico Administrative Office
644 Ave. Fernandez Juncos, Miramar
District View Plaza, Ste. 301 San Juan, P.R. 00907-3122

San Juan, San Juan, Puerto Rico
Telefon
+1 787-753-0253