American University of Antigua

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

American University of Antigua (AUA) College of Medicine är ett institut för att skapa framtida generationer av läkare som tjänar de samhällen de representerar. Dessa samhällen är ofta underrepresenterade inom det medicinska området och återspeglas i mångfalden i vår studentkår. Grundades 2004, har AUA åstadkommit mer än några skolor har på årtionden. AUA leder vägen för att hantera den projicerade läkarbristen, särskilt inom områdena primärvård, familjemedicin och internmedicin. Vår fakultet i världsklass lägger en premie på att göra sig tillgänglig för studenter och skapa en läromiljö där praktisk träning är normen.

En kort titt på några av AUA: s största prestationer kommer att ge potentiella sökande ökat förtroende för sitt beslut att på allvar överväga AUA:

 • AUA är godkänd, erkänd och ackrediterad av USA: s utbildningsdepartement, New York State Education Department, Kalifornien Medical Board, Florida Department of Education och Karibien Ackrediteringsmyndighet för utbildning i medicin och andra hälsovetenskap. Vi är en av endast tre karibiska medicinska skolor med dessa distinktioner.
 • AUA: s första gångskurs för USMLE, Steg 1, den viktigaste tentamen för amerikanska och karibiska medicinska elever är 96%.
 • AUA har ett växande nätverk av 35 sjukhusaffärer i hela USA och Kanada.
 • AUA har två banbrytande program med Florida International University (FIU). Det kliniska certifikatprogrammet gör det möjligt för eleverna att slutföra alla sina centrala kliniska rotationssjukhus som är anslutna till FIU: s Herbert Wertheim College of Medicine (HWCOM), medan AUA-FIU Global MD-programmet ger forskningsmöjligheter, medicinsk spansk utbildning och fokuserar på sociala determinanter av hälsa hemma och utomlands.
 • Titel IV (federal) finansiering, kanadensiska federala lån, VA förmåner och stipendier är tillgängliga för kvalificerade sökande.

För studenter som är engagerade i att studera medicin, passionerat om att betjäna sina samhällen, och förutse sig att svara på vårdbehov lokalt och globalt, är AUA ett idealiskt val.

MISSION OCH HISTORIA

American University of Antigua (AUA) College of Medicine är en innovativ medicinsk skola som syftar till att tillhandahålla en högkvalitativ utbildning av högskolor, ge möjligheter att underrepresentera minoriteter, främja ett mångkulturellt samhälle och se till att dess akademiker utvecklar färdigheter och attityder livslångt lärande, medkänsla och professionalism. Vi ger också elever som annars inte skulle kunna få en medicinsk utbildning med verktygen för att bli framgångsrika läkare.

AUA grundades med sitt åtagande att stödja underskattade samhällen och ta itu med den förestående läkarbrist med inriktning på primärvården. Som sådant erkänner universitetet sitt sociala ansvar för att främja medicinområdet och leda nästa generations läkare och vårdpersonal för att svara på globala hälsovårdens behov.

ACCREDITATIONER OCH GODKÄNNANDE

För många karibiska medicinska skolor tar det över ett decennium att få dessa erkännanden, men AUAs engagemang för att upprätthålla de högsta akademiska normerna har inte blivit obemärkt av regeringens jurisdiktioner, externa organ och internationella ackrediteringsorgan. På rekordtid har universitetet blivit ett av de få för att få prestigefulla ackrediteringar som intjänades efter omfattande utvärderingar bekräftat den extraordinära kvaliteten på AUA: s faciliteter, läroplan, resurser, fakultet, administration och studentkår. Dessa erkännanden tillåter våra studenter att delta i kliniska skolor och våra studenter för att säkra bostäder och bli licensierade läkare i hela USA och Kanada.

 • US Department of Education
 • Recognized av Medical Board of California
 • Licensierad till kommissionen för självständig utbildning av Florida Department of Education
 • Godkänd av New York State Education Department
 • Akkrediterad av Karibien Ackrediteringsmyndighet för utbildning i medicin och andra hälsoprojekt (CAAM-HP)
 • Erkänt av Indiens medicinska råd (MCI)
 • Kännetecknas av American Association of Physicians of Indian Origin (AAPI) som ledare inom internationell medicinsk utbildning.
 • Medlem av FN: s akademiska inverkan (UNAI)
 • Listad i International Medical Education Directory (IMED) och Världshälsoorganisationen (WHO)
 • Kandidater är berättigade att delta i det nationella resident Matching Programmet (NRMP) och den kanadensiska Resident Matching Service (CaRMS)
 • National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT)

Platser

Saint John's

Address
Jabberwock Rd
Saint John's, Saint John, Antigua och Barbuda

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium