Keystone logo
Stipendier

Stipendier

Stipendier är ekonomiska utmärkelser som erbjuds av universitet eller andra utbildningsorganisationer för att stödja studenter ekonomiskt i sina studier. Stipendier delas ut på ekonomiskt behov, akademisk förmåga, allmännyttan, atletisk eller konstnärlig förmåga eller en kombination av ovanstående.

 • Keystone-stipendier för akademiker

  Keystone-stipendier för akademiker

  Keystone Academic Solutions erbjuder forskarstipendier till studenter över hela världen. Dessa stipendier erbjuds studenter som har en bra akademisk bakgrund och visar en stark motivation att förändra världen genom sin utbildning. Registrera dig här för att få uppdateringar när nästa sats av stipendier tillkännages!

  Ansök här
 • Har du någonsin trott att det är möjligt att ha full kontroll över ditt studentliv?

  Har du någonsin trott att det är möjligt att ha full kontroll över ditt studentliv?

  Nu kan du – med IUs onlineinlärningsmodell – bestämma när och hur du lär dig!

  Och om du är nyfiken på när nästa termin startar har vi ännu fler goda nyheter: Du kan börja din utbildning när du vill, var du vill och få upp till 50 % rabatt på dina studieavgifter .

  IU International University of Applied Sciences har legat i framkanten av online-inlärning i över 10 år. Och det är därför de gjorde det möjligt för dig att lära dig var som helst, när som helst. Oavsett om det är inom Data & IT eller Business & Management, har du nu ditt campus i fickan. Studier och tentor är tillgängliga för dig 24/7 — i bekvämligheten av ditt hem eller på ditt favoritcafé.

  Detta är riktig utbildning, utvecklad för att tillgodose elevernas faktiska behov 2022.

  Ansök här
 • College stipendier USA

  College stipendier USA

  College Scholarships USA (CSUSA) ger begåvade studenter som idrottar möjligheten att studera vid ett amerikanskt universitet och tävla i collegesport samtidigt som de får ett stipendium. Sedan 2007 har CSUSA:s personal hjälpt 2300+ studentidrottare, i en mängd olika sporter från hela världen, att fullfölja sin ambition att tävla inom idrott i kombination med högre utbildning. Fyll i det korta formuläret för gratis bedömning på deras webbplats för att ta reda på dina chanser för ett stipendium.

  Ansök här
 • Keystone-stipendier för studenter

  Keystone-stipendier för studenter

  Keystone Academic Solutions erbjuder stipendier till masterstudenter runt hela världen. Dessa stipendier erbjuds till studenter som har god akademisk bakgrund och är starkt motiverade att förändra världen med hjälp av sin utbildning. Registrera dig här för att få uppdateringar om när kommande stipendier tillkännages!

  Ansök här