Keystone logo

12 Pre-Med Program i Läkarvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Pre-Med
 • Sjukvård
 • Läkarvetenskap
 • Läkarvetenskap
Studiefält
 • Sjukvård (12)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Pre-Med Program i Läkarvetenskap

  Ett pre-med-program genomförs av studenter som arbetar med att bli läkare, sjuksköterskor eller andra vårdgivare. Kurser i ett pre-med-program är i allmänhet mycket intensiva, och programmet kan ta upp till fem år att slutföra.

  Vad är pre-med i medicinska studier? Kurser i ett pre-med-program är utformade för att utrusta studenter med de färdigheter och kunskaper de behöver för att ta hand om de sjuka. Under studierna kan studenterna få en fördjupad kunskap om mänsklig anatomi, mikrobiologi, biologi, kemi, läkemedel, cellfysiologi, genetik, mänsklig patologi och mycket mer. Eleverna tar ofta flera labbkurser där de får praktisk erfarenhet av dissektion och kirurgisk operation.

  På grund av hur intensiv programmet är, har förutvarande kandidater en tendens till att vinna många önskvärda drag, inklusive disciplin, självstart attityder och starka kommunikationsförmåga. Var och en av dessa förmågor är tvärvetenskaplig och kan hjälpa dem att lyckas i alla aspekter av livet.

  Kostnaden för ett pre-med-program varierar från skolan till skolan. Faktorer som kan påverka den totala kostnaden för utbildning inkluderar plats, varaktighet för program och levnadskostnader.

  Personer som lyckats genomföra ett pre-med-program kan kvalificera sig för ett MD-program eller uppehållstillstånd hos en lokal hälsoorganisation. Karriärmöjligheter för dem som bara har fyllt i förhand kan innefatta arbete som sjuksköterska, labtekniker, patienttjänstrepresentant, laboratorieassistent eller mekanisk ingenjör. Vissa kandidater kan gå in i forskning och utveckling, utveckling av medicinsk utrustning eller andra branscher som indirekt kopplas till hälsovårdsområdet.

  Många skolor erbjuder pre-med-program, men där en elev slutligen hamnar beror på hans eller hennes plats, budget och tidsbegränsningar. En förmedling i medicinska studier kan vara mycket tidsintensiv, varför många studenter väljer att fortsätta på en examen online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.