Keystone logo

13 PhD Program i Sjukvård Alternativ medicin Traditionell medicin 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Sjukvård
  • Alternativ medicin
  • Traditionell medicin
Studiefält
  • Sjukvård (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Sjukvård Alternativ medicin Traditionell medicin

De som vill utöka sin utbildning till största möjliga nivå kan vara intresserade av en doktorsexamen. Erhålla en doktorsexamen innebär att eleverna har lagt många år och mycket möda på att tjäna sin titel av expert inom ett visst område i studien.

Vad är doktor i traditionell kinesisk medicin? Denna avancerade examen innebär en fördjupad studie av de aspekter av traditionell kinesisk medicin, som kan innefatta akupunktur och karosseri, östra örtblandningar, kinesiska diet och närings protokoll, eller filosofier orientaliska läka. Naturligtvis arbeta för studenter på den här nivån är ofta strikt och komplexa.

Som alternativ healing praxis boom i världen, så gör området österländsk medicin. Studenterna kommer att gynnas av en forskarutbildning i kinesisk medicin genom att inte bara bredda sina horisonter som hälsoexperter utan också förbättra sina organisatoriska, analytisk, och breda system tänkande.

Precis som i fallet med någon grad av studien kommer kostnaderna för att anmäla sig och slutföra en forskarutbildning i kinesisk medicin varierar från skola till skola. Prata med din blivande ekonomiskt stöd rådgivare för att ta reda på mer om kostnaderna för det program som du väljer.

Karriärmöjligheter för personer med doktorsexamen i traditionell kinesisk medicin varierar mycket från att vara egenföretagare i självständig praktik som läkare av österländsk medicin att arbeta på ett sjukhus, klinik eller sjukvårdsinrättning. Många traditionella kinesiska medicinen akademiker väljer också att gå in på arenor för utbildning och forskning på en av de många alternativa medicinska institut runt om i världen.

Om du är redo att komma igång på din jakt efter den perfekta traditionell kinesisk medicin PhD programmet för dig, bläddra bekväm notering tjänst som erbjuder både nationella och internationella rätter. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.