Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 18 PhD'er Program i Sjukgymnastik 2023

18 PhD Program i Sjukgymnastik 2023

Översikt

Den högsta högskoleexamen är en doktorsexamen i filosofi (PhD). Denna typ av examen fokuserar ofta på tekniska kunskaper som studenterna kommer att behöva forskning, undervisa eller skriva. Studenter tar ett genomsnitt av åtta år att färdigställa denna typ av examen.

Vad är doktor i fysisk aktivitet? En doktor i fysisk aktivitet är ett program som ser på relationen mellan fysisk aktivitet och hälsa i en population. Studenterna kommer att fördjupa sin förståelse av mätningsfrågor fysisk aktivitet samtidigt som införts för att befolkningsnivå studie. Programmet fokuserar på sambandet mellan fysisk aktivitet och vissa sjukdomar och deras tillstånd. Studenterna förväntas ta fysiologi kurser samt statistiska kurser för att förstå det påverkar att fysisk aktivitet kan ha på en population.

Med denna typ av kurser är fördelaktigt eftersom det förbereder dig för avancerad anställning eller forskning.Du kommer att kunna förutsäga hälsofrågor inom områden som har liten fysisk aktivitet. Denna typ av examen förbereder eleverna för ett brett utbud av positioner.

Kostnaden för en doktorsexamen i sjukgymnastik varierar beroende på den skola som du vill delta. Kostnaden kan också ändras beroende på om du tar kurser på nätet, på campus eller göra en kombination, så du alltid kontakta din skola val för specifik information om kostnader.

Med en doktorsexamen i fysisk aktivitet, kommer du att kunna fullfölja ett antal olika karriärer. Du kommer att vara beredd att gå forskarlag eller undervisa på högskolenivå. Du kommer också att kunna arbeta i biostatistik, näringsmässiga eller utöva psykologi fält. Möjligheter är öppna för att arbeta i regeringsposter, på privata forskarlag eller i utbildningsvärlden när du har denna examen.

När du vet vad du vill göra, måste du hitta den skola som du vill delta. Ansökan till ett program är enkelt.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Sjukvård
  • Fysioterapi
  • Sjukgymnastik
Studiefält
  • Sjukvård (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat