Keystone logo

14 PhD Program i Patologi 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Sjukvård
 • Läkarvetenskap
 • Patologi
Studiefält
 • Sjukvård (14)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  PhD Program i Patologi

  När du vill uppnå en av de högsta nivåerna av lärande, bör du överväga att anmäla sig till en forskarutbildning. Det tar normalt fyra år för att tjäna din doktor.

  Vad är doktor i patologi? Samtidigt tjäna din doktor i patologi kan du stöta på många klasser inom vetenskap och medicin som behandlar orsaken och effekterna av sjukdom, sjukdom och sjukdomar. Ditt program kan kräva att du tar klasser på människans anatomi, kriminalteknisk forskning eller kemi. Det finns flera fokusområden som du kan välja mellan och som kan leda till andra klasser, såsom psykologi eller beteendevetenskap samt kurser som kräver laborationer och andra forskningsprojekt.

  Du kan dra stor nytta av att tjäna en doktorsexamen i patologi. Inte bara kommer du att kunna bli en expert på området som intresserar dig, men du kommer att kunna använda din utbildning för att bidra till den medicinska industrin, eventuellt förbättra eller rädda liv.En doktor i patologi kan också göra dig en mycket önskvärd kandidat för avancerade och högre betalande karriärer.

  Kostnaden för en doktorsexamen i patologi kommer att bero på vilken skola du väljer för dina studier. Du bör fråga upptagande kontor på din skola för mer information.

  En doktor i patologi kan förbereda dig för ett brett spektrum av yrken inom det medicinska området. Du kan använda din examen för att undervisa andra studenter om patologi vid en högre institution lärande. Du kan också göra karriär inom medicinsk forskning och utveckling av nya behandlingsmetoder för ett obegränsat antal tillstånd eller sjukdomar. Sjukhus, myndigheter och ideella organisationer som är tillägnad hälsa alla erbjuder alternativ för kandidater med en doktorsexamen i patologi karriär.

  Det är viktigt att du hittar rätt doktor i patologi program för utbildningsbehov. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.