Keystone logo

13 PhD Program i Sjukvård Farmaci Läkemedelsvetenskap 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Sjukvård
  • Farmaci
  • Läkemedelsvetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Sjukvård Farmaci Läkemedelsvetenskap

En doktorsexamen i filosofi (PhD) är den högsta nivån av högskoleexamen. Denna typ av grad hänvisas ibland till såsom en professionell doktors beroende på fokus. Oavsett motivet är i fokus för kurser undervisning, forskning och skrivande. Denna grad tar vanligtvis åtta år att slutföra, men kan göras på ett snabbare eller långsammare schema.

Vad är doktor i farmaceutisk vetenskap? Detta är ett program som fokuserar på den rikliga inslag i läkemedelsvetenskap. Eleverna kommer normalt förväntas bedriva forskning, skriva uppsatser och föreläsningar för att få nya kunskaper och professionella kontakter. Det är inte ovanligt att denna typ av program för att ge studenterna en större förståelse för de olika kemi, biologi och farmakologi som går in i läkemedelsvetenskap.

Sysslar denna typ av examen erbjuder en hel del fördelar. Först av allt, den tekniska kunskap brukar hjälpa eleverna att uppnå roller ledarskap.Många studenter får också en social kunskap som gör dem mer skickliga att göra förändringar inom hälso- och sjukvården och farmakologi.

Kostnaden för denna typ av examen kan variera kraftigt. Det kan bero på var du är från, vilken skola du deltar, landet skolan befinner sig i, vilken typ av stipendier du har och om du tar klasser online eller i-person. Kontakta alltid särskilda skolor för kostnader och avgift information.

Med en doktorsexamen i Pharmaceutical Science, kan du få en ledande position som apotekare. Du kan också bli en lärare på ett college nivå eller börja utveckla nya läkemedel för sjukdomar som plågar samhället. Du kan arbeta i underutvecklade länder att passa sällsynta sjukdomar, eller så kan du arbeta för regeringen i ett stort land för att utveckla ny politik som rör farmakologi.

Ansökan till detta program är enkelt. Sök efter din examen nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.