Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 19 PhD'er Program i Läkarvetenskap 2023

19 PhD Program i Läkarvetenskap 2023

overview

En doktorsexamen i medicin är en forskarexamen som du kan få efter en magisterexamen eller examen. Doktorander kan ansöka om forskarutbildningen vid en medicinsk skola och arbeta mot deras slutliga målet att bli en läkare.

Vad är doktor i medicin? Denna grad tillåter doktorander att bli läkare och arbeta mot deras specialitet. Med en Master i medicin, kan läkarstuderande praktikant på sjukhus och arbetar under överinseende av läkare. Men bara personer med doktorsexamen kan bekräfta diagnosen och ordinera medicin. När en doktorsexamen intjänats, kan läkaren arbeta mot att bli en hemvist, där han eller hon kan göra sjukhus rotationer och bestämma vilket fält av medicinen de vill fokusera på.

Ta emot din doktor i medicin är skillnaden mellan nästan vara en läkare och att vara en läkare. När du får din PhD, kan du gå vidare till att arbeta i ett undervisningssjukhus för att bestämma vilken typ av läkare du vill vara.Du kan ansöka om en kirurgisk hemvist för att bli en kirurg, eller gå på att vara en diagnostisk läkare, barnläkare, eller något annat som du älskar.

Kostnaden för att ta emot din doktor i medicin beror på den medicinska skolan som du vill delta. Du kan prata med antagningsenheten vid olika medicinska skolor för att ta reda på kostnaden för programmet.

När du får din PhD i medicin, kommer många dörrar öppnas för dig. Om du vill bli en kirurg, kan du gå med i en kirurgisk praktik på ett sjukhus. Du kan få ett jobb på ett barnsjukhus och lära om att bli barnläkare. Du kan praktikant i ett cancercentrum för att bli en onkolog, bli en kardiolog, fotvårdsspecialist, eller mer. Med din PhD, alternativen är nästan oändliga. Oavsett vilken typ av läkare du vill vara, kan du vara.

För att få din doktorsexamen i medicin på nätet, ta reda på vilka klasser som du kan ta från hemmet.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

read_more

filters

  • PhD
  • Sjukvård
  • Läkarvetenskap
  • Läkarvetenskap
fields_of_study
  • Sjukvård (19)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format