Keystone logo

1 PhD Program i Sjukvård Global sjukvård Hälso-och sjukvårdssystem 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Sjukvård
  • Global sjukvård
  • Hälso-och sjukvårdssystem
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Sjukvård Global sjukvård Hälso-och sjukvårdssystem

Den sista och översta ranking grad att man kan uppnå i akademiker är en doktorsexamen. Denna referens kan ta många år att genomföra, men doktorer kan göra anspråk på en expert status inom det valda ämnesområdet.

Vad är en doktorsexamen i Health Systems? En student som bedriver sin terminal examen i hälso- och sjukvårdssystemen redan har en kandidatexamen och kanske till och med en magisterexamen. När inskrivna i programmet kommer en elevs rigorösa hälsosystemstudier sannolikt även kurser såsom sjukvård teknologi, hälsa och administration, folkhälsa och epidemiologi. Eleverna kan även välja att specialisera sig på en särskild aspekt av hälso- och sjukvårdssystemen, såsom global hälsa eller försäkring för åldrande.

Hälso- och sjukvårdssystemen är en arena för studien som är nödvändig för nästa generation av den globala vård.Hälso- och sjukvårdssystemen doktorer plocka upp många värdefulla kunskaper under åren av deras studie, från kritisk analys vård till en djup förståelse av medicinsk systemteknik.

Kostnaden för en doktorsexamen i Health Systems beror till stor del på den institution som beviljar examen. För specifika inskrivning och studiepriser, kontakta program förvaltare av universiteten du är intresserad av att delta.

En hälso- och sjukvårdssystem PhD förbereder de studerande för ledande positioner inom den offentliga hälsoupplysning, hälsopolitik, hälso- och finansiering och förvaltning och samhällsutveckling. De övre nivåerna av myndigheter och försäkringsbolag kan också vara i behov av hälso- och sjukvårdssystem proffs. Undervisning och forskning är två andra alternativ som kan vara en bra passform för dem med doktorer i ämnet. Som en absolut auktoritet på området, kommer du att ha utbildning och kunskaper för att ta din karriär till den mest avancerade nivån du önskar.

Examen från en forskarutbildning i hälso- och sjukvårdssystemen börjar med att hitta rätt utbildningsinstitution för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.