Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 20 PhD'er Program i Folkhälsa 2023

20 PhD Program i Folkhälsa 2023

Översikt

En doktorsexamen är en examen efter minst fyra års intensivt arbete och skolgång utöver en magisterexamen. Tjänar en doktorsexamen kvalificerar akademiker som expert inom sitt specifika område, och det kan leda till otroliga karriärmöjligheter samt möjligheten att göra en skillnad i världen.

Vad är en doktorsexamen i folkhälsovetenskap? Denna grad bidrar tåg studenter att bättre förstå folkhälsofrågor, och det lär eleverna att utveckla verktyg och program som kan förbättra folkhälsan. Eleverna kan välja olika arenor där att koncentrera sina studier, såsom biostatistik, epidemiologi av kroniska sjukdomar, epidemiologi av mikrobiella sjukdomar, hälsopolitik och förvaltning, och miljö hälsovetenskap.

Tjänar en doktorsexamen i folkhälsovetenskap kan hjälpa eleverna att förbättra sina kunskaper i läsning, skrivning och kommunikation, och det kan också öka sin yrkeskompetens inom forskning, problemlösning och kritiskt tänkande.

Medan en doktorsexamen kan tjänas på cirka fyra år, kan det ta längre tid beroende på vissa krav. På grund av detta, kan kostnaden för att tjäna en doktorsexamen variera kraftigt för varje elev. Personer som är intresserade av att tjäna sin doktorsexamen bör forskning sina blivande skolor grundligt för att till fullo förstå de finansiella kostnaderna.

Akademiker med doktorsexamen i folkhälsovetenskap kan hitta karriär undervisning vid universitet, och styra och organisera forskningsprogram vid akademiska institutioner. Sysselsättningsmöjligheterna finns även i statliga och ideella organisationer, hjälper till att utveckla program och strategier folkhälso, och leda forskningsprojekt som syftar till att förbättra folkhälsan på en lokal, nationell och global nivå.

Många universitet erbjuder flexibla alternativ för att gå i skolan, så att eleverna kan bedriva sin examen vid en tidpunkt och plats som passar dem.Om du är intresserad av att tjäna en doktorsexamen i folkhälsovetenskap, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Sjukvård
  • Global sjukvård
  • Folkhälsa
Studiefält
  • Sjukvård (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat