Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 11 PhD'er Program i Farmakologi 2024

11 PhD Program i Farmakologi 2024

Översikt

En filosofie doktor (PhD) är en doktorsexamen utfärdas av ett universitet. PhD kraven varierar, men en student typiskt krävs för att hålla en magisterexamen med högt uppsatta akademiska status för att bli antagen till forskarutbildning. Efter slutförandet av ett doktorandprogram, tillsammans med erforderlig avhandling eller avhandlingen kommer med det, en student blir erkänd som en expert inom sitt ämnesområde, vilket ytterligare öppnar upp potentiella karriärmöjligheter.

Vad är doktor i farmakologi? Det är ett doktorandprogram som är tänkt att utbilda studenter för karriärer inom farmakologin industrin. Specifikt deltagarna delta i rigorösa studier i hur olika läkemedel och kemikalier effekt levande organismer, i avsikt att förbereda dem för arbete i fält. Studenterna kommer att samla färdigheter i problemlösning och i vetenskapligt förhållningssätt som behövs för att bli framgångsrik som farmakolog.

Akademiker i forskar farmakologiska program är väl förberedda för arbete inom området. Ingångslönen för någon med en doktorsexamen är oftast högre än många andra individer som kommer till ett nytt arbetsområde, vilket gör en elevs tid och ansträngning tillbringade på väg till en doktorsexamen ovärderlig.

Kostnaden för att tjäna en doktorsexamen i farmakologi varierar beroende på institution. Den genomsnittliga kostnaden för en doktorsexamen från en offentlig skola är typiskt mindre än den för en privat institution, men det är bäst att kontrollera med den enskilda skolan för särskilda kostnader.

Post-doktorsarbete inom farmakologi kan bland annat att arbeta i ett apotek, utveckla och testa droger, som arbetar på ett sjukhus, forska läkemedel och deras effekter och mycket mer. Tid som tillbringas tjäna en doktorsexamen kommer att tillåta enskilda att glida rätt in i en viktig roll inom sitt ämnesområde.Möjligheter till arbete inom alla områden av farmakologi är i hög efterfrågan, vilket gör en doktorsexamen i farmakologi en mycket användbar och givande grad.

En doktorsexamen i farmakologi kräver rigorösa arbete. Se till att du har gjort ordentlig forskning som avser vilka specifika institutioner och deras program kräver. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Sjukvård
  • Farmaci
  • Farmakologi
Studiefält
  • Sjukvård (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat