Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 14 PhD'er Program i Biomedicinsk vetenskap 2024

14 PhD Program i Biomedicinsk vetenskap 2024

Översikt

En Ph.D. kan tjänas på cirka fyra år, har gett personer som redan fått sin magisterexamen. Studenter som tjänar Ph.Ds. kan bli ledande inom sina arbetsmiljöer och uppnå nya landvinningar inom sina områden som de studerar, arbete och forskning under hela sin karriär.

Vad är en Ph.D. i biomedicin? Det här utbildningsprogrammet är avsett att utbilda studenter för att bli forskare och innovatörer inom områdena medicin, hälsa, och biovetenskap. Kurser i utbildningsprogrammet täcker oftast ämnen som biomedicinsk informatik, cell- och molekylärbiologi, komplexa biologiska system, genetik, evolutionsbiologi, och folkhälsovetenskap. Efter att ha avslutat den nödvändiga kurser kommer studenterna också att behöva skriva och försvara sina teser framför en panel av experter på området.

Tjänar en Ph.D.i biomedicin kan vara oerhört fördelaktigt för akademiker som de kommer att utveckla nödvändiga analytiska, teoretiska och experimentella verktyg som behövs för att göra banbrytande upptäckter som kan bidra till att åstadkomma förbättringar av världen.

Kostnaden för att få en doktorsexamen kan variera för varje individ och beror på många faktorer, såsom platsen i skolan och kraven på deras specifika doktorandprogrammet. Eftersom kostnaden kan variera, är studenter uppmanas att kontakta sina blivande skolor direkt för kostnads ​​info.

Individer som examen med en Ph.D. i biomedicin kan oftast hitta tillfredsställande anställning som professorer vid en fyraårig universitetsutbildning, bedriva forskning vid akademiska institutioner, eller som bidragande författare för vetenskapliga och medicinska publikationer. Akademiker kan också fungera som biomedicinska forskare, bidrar till att analysera, undersöka och förstå sjukdomar, infektioner och parasiter.

Ph.D.program finns tillgängliga internationellt, och många skolor erbjuder flexibla alternativ såsom online klasser och deltid närvaro. Om du är intresserad av att tjäna ditt Ph.D. i biomedicin, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Sjukvård
  • Biomedicinska studier
  • Biomedicinsk vetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat