Keystone logo

8 PhD Program i Sjukvård Alternativ medicin Gratis medicin Akupunktur 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Sjukvård
  • Alternativ medicin
  • Gratis medicin
Studiefält
  • Sjukvård (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Sjukvård Alternativ medicin Gratis medicin Akupunktur

Det finns inga ytterligare pedagogiska meriter som en doktorsexamen examen kan få på toppen av vad de redan har uppnåtts, de har nått toppen av sin klättring när det gäller utbildning inom sitt område. Doktorander förväntas arbeta oerhört hårt och tillbringar många år att uppnå sitt mål av en terminal grad.

Vad är doktor i akupunktur? Doktorer i kinesisk studie av akupunktur är väl utbildade i att använda kroppens inneboende tryckpunkter för att bringa den i optimal balans, hälsa, och anpassning. När syftet är att få din akupunktur PhD, kan du bli tvungen att läsa kurser så olika som anatomi och fysiologi, tunga och puls diagnos, östra och västerländsk medicin, och orientaliska naturmedel. Du kan också välja att specialisera sig på en viss gren av akupunktur, såsom kvinnors hälsa eller traditionell kinesisk medicin.

Kompetensen hos kritiskt tänkande, helhetsanalys och diagnos som du utröna som kandidat för doktorsexamen i Akupunktur är ovärderliga och kommer att tjäna dig hela din karriär. Som alternativ medicin är på uppgång, så är akupunktur och behovet av dina förmågor.

Oavsett om du har någon hjälp ekonomiskt stöd, kommer kostnaderna för din forskarutbildning fluktuera mellan program och skolor. Beroende på den politik som din utbildningsinstitution, du kanske eller kanske inte kan ta emot stipendier, lån, stipendier, och mer.

Studenter med doktorsexamen i akupunktur har en lång och givande karriär att se fram emot. Som du har nått din slutliga utbildningsplats, kan du titta in arbete som praktiserande akupunktör som är antingen egenföretagare eller arbetar för en klinik eller sjukhus. Du kan överväga undervisning, utbildning eller forskning i en av de många kinesisk medicin och akupunktur skolor.

Redo att sätta igång?Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.