Northern Arizona University

Introduktion

Om Northern Arizona University

Northern Arizona University är ett statligt universitet som erbjuder grundutbildning, forskarutbildning och professionella grader av hög kvalitet och samhällsnytta. Som student, du är i centrum av NAU erfarenhet, som styrs av en engagerad och framstående lärare åtagit sig att undervisning, individuell engagemang och spetsforskning.

Överallt du vill lära dig

Northern Arizona University erbjuder flera sätt för dig att tjäna din examen, oavsett om du planerar att studera på vår Flagstaff campus, online eller på en av våra platser över hela Arizona.

Excellence in tillämpad forskning

Universitetet är en hög forskningsinstitution, som ger praktiska lösningar på problem som påverkar vår region, nation och världen. Våra studenter och världskända lärare forskare arbetar tillsammans för att utforska lösningar på klimatförändringar, minoritetssjukvårds skillnader, förbättra proteser teknik och skapa hållbara lösningar för en mängd olika frågor.

Undervisning och kostnad

Vi vet college kostnader kan ibland verka skrämmande, men ger dig en utmärkt värde är något som vi är mycket engagerad i:

Din grundutbildning undervisning kurs garanteras att förbli densamma för 4 år. Om du bor i en av 14 berättigade västerländska stater, kommer din undervisning vara ungefär hälften av out-of-state undervisning takt. Våra studenter har nästan 25 procent mindre studielån skuld än det nationella genomsnittet.

Friidrott

Northern Arizona University har 15 NCAA Division I friidrott team. Vi erbjuder ett exceptionellt student idrottsman erfarenhet som kulminerar i examen. Våra program har lösts flera gånger med det prestigefyllda Big Sky Conference Presidents 'Cup, som erkänner övergripande idrottsliga framgångar i konkurrensen och akademiker.

Våra värderingar

Hög kvalitet inom utbildning

Vi erbjuder ett rigoröst, hög kvalitet och prisvärd utbildning till alla våra elever. Se de fantastiska skillnader som många av våra studenter har gjort.

din framgång

För att säkerställa din framtida framgång, vi är fast beslutna att placera behoven hos dig, eleven, i centrum av allt vi gör. Våra framstående professorer har åtagit inte bara att lära dig, men fungerar som mentorer och arbeta med dig också. Här, hands-on lärande och möjligheter till forskning och kreativa sysselsättningar är tillgängliga för dig, även som en grund.

Distans utbildning

Det är viktigt för oss att ge alla kvalificerade studenter med tillgång till högre utbildning. Genom det utökade campus i norra Arizona, kan du tjäna en examen på flera platser runt om Arizona.

Mångfald

Fira och främjande av mångfald är en hörnsten i universitetet. För att bidra till att bredda ditt universitet erfarenhet, sponsrar vi en rad internationella möjligheter och mångkulturella evenemang.

Vi främjar integration genom hela ditt universitet läroplan. Dessutom skapar vi möjligheter för alla olika grupper att dela sina perspektiv och kunskaps så att alla elever får en rik erfarenhet av lärande. Tillsammans bygger vi ett campus civil, engagerande och respekt klimat där alla bakgrunder respekteras.

Alla studenter uppmanas att delta i vårt breda utbud av elev klubbar och organisationer som främjar olika intressen.

Integrity

Rättvisa och ärlighet är inte bara drag av en beundransvärd människa-de är också drag av beundransvärda organisationer. Vi strävar efter just detta, och har förbundit sig att öppenhet och ansvarstagande till rättvisa och ärlighet-i allt vi gör. Alla våra senaste fakta och statistik kan hittas på Office of Planning and Institutional Research.

Platser

  • Northern Arizona University South San Francisco Street , 86011, Flagstaff

Frågor