Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 12 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) Program i Veterinärvetenskap 2023

12 Masterexamen (MSc) Program i Veterinärvetenskap 2023

Översikt

Många människor runt om i världen väljer att driva en Master of Science, eller MSc, efter att ha inhämtat en kandidatexamen i ett liknande område. Magisterexamen förbättra ofta en intäktspotential och karriärmöjligheter, och de är i allmänhet internationellt erkända.

Precis vad är en MSc i veterinärmedicin? Denna rigorösa, avancerade utbildningsprogrammet syftar till att förbereda deltagarna för lukrativa och givande karriärer med anknytning till veterinärmedicin. Gemensamma områden i studien omfattar typiskt djurens anatomi, biologi och fysiologi, och biokemi och djurnäringslära också omfattas i allmänhet. Ytterligare vikt placeras ofta på ämnen som boskap vård och produktion, fjäderfä vetenskap, djur genetik, mikrobiologi, farmakologi, toxikologi och djuruppfödning trender bland relaterade områden.

Ofta utexaminerade MSc inom veterinärmedicin program finner att deras inkomster och karriärmöjligheter ökar efter att ha säkrat den avancerade examen.Många studenter tycker också starkare arbetstillfredsställelse efter att utnyttja sin magisterexamen inom veterinärområdet.

På grund av betydande variationer mellan undervisning kostnader för veterinärmedicin magisterprogram, studenter som söker inträde i en viss skola program bör kontakta skolans inskrivning kontor för noggranna undervisning priser och relaterad information.

Många människor som registrerar inom veterinärmedicin program gör det med avsikt att i slutändan arbetar som veterinär. Andra in på området och få arbete som veterinärmedicinska tekniker, veterinär assistenter eller djuruppfödare. Vissa använder sina kunskaper i veterinärmedicin för att koncentrera sig på djurförsök och utveckling eller i en särskild aspekt av subgenre, såsom boskap utveckling eller avel. Vissa akademiker väljer att undervisa veterinärmedicin i en högskola eller ett universitet inställning.En magisterexamen krävs för att undervisa på college nivå i de flesta länder.

Vår databas fungerar som en stor resurs för att utforska de många veterinärmedicin program som erbjuds på nätet och runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Veterinärvetenskap
  • Veterinärvetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat