Keystone logo

1 Distansutbildning Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Läkarvetenskap Läkarvetenskap Tropisk medicin i Antwerpen, Belgien för 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Läkarvetenskap
  • Läkarvetenskap
  • Distansutbildning
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Distansutbildning Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Läkarvetenskap Läkarvetenskap Tropisk medicin

Antwerpen har en varierad och framgångsrik scen för högre utbildning. Högskolor och flera universitet har läger i denna stad som börjar med University of Antwerp, Plantin högskola, Artesis högskola och många fler.

Studien av tropisk medicin förbereder eleverna för arbete i tropiska och utvecklingsländer. Program inom detta område utvidgar studenternas befintliga kunskap och berör de enastående utmaningarna med att utöva medicin i regioner där resurserna ofta är begränsade.

Med universitetsutbildning är översta nivån i utbildningssystemet i Belgien, har regeringen lagt större vikt att se till att studenternas liv görs så enkelt som möjligt genom lån och bidrag program. De erbjuder sponsorer för internationella studenter med fattiga och utsatta bakgrunder som vill studera i detta land.

En masterexamen i naturvetenskap är ett avancerat studieprogram som tar cirka två år. Många skolor erbjuder dessa program på internet eller på deltid så att det blir lättare för dem med andra åtaganden att få sin utbildning på ett sätt som är bekvämt för dem.

Online- eller distansundervisning avser användningen av elektroniska medier och informations- och kommunikationsteknik (IKT) inom utbildning. Med onlineinlärning kan man komma åt utbildning när som helst och från vilken plats som helst med en tillgänglig internetanslutning.