Keystone logo

62 Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Sjukvårdsstudier Sjukvård 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Sjukvårdsstudier
  • Sjukvård
  • Sjukvård
Studiefält
  • Sjukvård (62)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Sjukvårdsstudier Sjukvård

Fokusering på ett fält i mer djup än en kandidat 's examen, innebär en Master of Science (MSc) en utbildning i en vetenskaplig eller vetenskapligt relaterat ämne. En typisk grad tar ett till tre år att slutföra, vilket ger studenterna en djupare förståelse av ämnet som krävs för att professionellt avancera i olika områden.

Vad är en MSc i sjukvårdsorganisationen? Dessa program expandera studenten 's kunskap om arbetet i hälso- och sjukvårdssystemen och kraven för att stödja dem, granska ekonomiska konsekvenser, utbildning och kommunikation, och operativa metoder. Studenterna kommer vanligtvis lära sig grunderna i att framgångsrikt hantera alla nivåer av medicinsk vård anläggning och kompetens att utveckla hållbara strategier för hälso- och sjukvårdssystemen. Lektioner utforska sätt att arbeta med medicinsk personal, patienter och samhällen för att se till att vård av god kvalitet tillhandahålls och sjukhus och andra anläggningar fungerar på ett effektivt sätt.

Tjänar en magisterexamen i Healthcare Management förbättrar kandidat förståelse av bästa praxis på området. Denna kunskap öppnar normalt möjligheter för befordran till chefsbefattningar på djupet.

Kostnaden för en Master of Science beror på bredden av det särskilda programmet. Med flera alternativ som finns internationellt, kontrollera med en viss skola är det enklaste sättet att få en uppskattning.

En civilingenjörsexamen i Healthcare Management krävs ofta att gå vidare till högre chefsbefattningar inom sjukvården. Olika nivåer av chefstjänster finns på sjukhus och kliniker, ideella medicinska organisationer och medicinska läroanstalter. Healthcare chefer övervaka personal och samarbeta med läkare och sjuksköterskor i samband med patienter och samhällen, hanterar administrationen av vårdinrättningar runt om i världen.

Magisterexamen kan erhållas genom antingen deltid eller heltid läroplanen, och livligare elever kanske föredrar flexibiliteten att ta en online-klass. För att undersöka de alternativ som finns för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.